Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ehurtownia, w moim wypadku puki co off ...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
invx
kiedys mi się o uszy obilo, ze istnieje jakies "stymulatory", ze mozna programy windowsoskie na platformie Linu zainstalowac. Mam Linuxa'a Fedore Core 2, i chce zanstalowac program ehurtownia ( www.ehurtownia.pl ). Pod windowsem program przed instalacja wymaga zainstalowania dodatkowo: servera Fire Bird, msXML oraz InstMsiA,. Moje pytanie, czy da się o zainstalowac pod linuxem? ,jesli tak to jakich stymulatorow (czy emulatrow) uzyc ? i czy jes szansa ze to zadziala ?
Vertical
Wine albo WineX (WineX jest płatny). To nie są emulatory, ale umożliwiają odpalanie .exe i używanie bibliotek windowsa na linuxie
invx
a jesli w tle musi dzialac ten Fire Bird questionmark.gif a co z msXML oraz InstMsiA ?
Yarecki
wine
Chociaż lepiej byłoby np. w vmware jeśli masz taką możliwość.
invx
poczytale mna google, i mi wyszlo na to, ze wiekszosc dystrybucji ma w sobie juz WINE, mam FEDORE CORE 2, i 4 plytki instalacyjne do niej, jak psrawdzic czy w systemi juz ona jest ? czy znajduje sie na kturejs z plytek ?

P.S.
nie smiejcie sie za poziom, ale linuxa mam od 3 dni dopiero tongue.gif
Vertical
Sprawdzić można bardzo ławto, a mianowicie napisz w terminalu "wine" (jeśli zadziała powinien się odpalić, a jeśli go nie ma to wyskoczy error). Możesz też wyszukać paczkę wine na http://rpm.pbone.net
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.