witam,
od pewnego czasu siedzę nad takim problemem i nie wiem jak to wykonać.
A więc:
za pomocą sql'a wybieram interesujące mnie dane (łączę kilka tabel) a w efekcie ma pojawić się formularz gdzie jest dynamiczna ilość pól tj. w zależności od posiadanych upranień ukazują się odpowiednie pola - tu nie ma problemu, formularzych wyswielta się jak malowany

.
Pojawia się natomiast problem => brak wiedzy - jak przekazać dla odpowiedniego pola, wartości dla rekordów 'zr','niezr','id_sprawy','id_wyszcz' tak aby do tableki zapisały się wszystkie rekordy wypełnione a nie ostatni - (bo tak w tej chwili mi się wykonuje

)
<?php
echo \"<form name=save method=post action=SAVE.php>\";
$zapytanie=(\"SELECT costam..;\") or (\"Zapytanie zwr cio bd\");
echo '<p><em>Ilość znalezionych pozycji:</em> <strong>'.$ile_znalezionych.'</strong></p>';
echo \"<table class=\"Mtable\" border=\"0\" width=\"100%\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">n\"; echo \"<th rowspan=2>\".ucfirst(\"OPIS\").\"</th>n\"; echo \"<th rowspan=2>\".ucfirst(\"WYSZCZGÓLNIENIE\").\"</th>n\"; echo \"<th colspan=3>\".ucfirst(\"LICZBA ZADAŃ\").\"</th>n\";
echo \"<th>\".ucfirst(\"ZREALIZOWANE\").\"</th>n\"; echo \"<th>\".ucfirst(\"NIEZREALIZOWANE\").\"</th>n\"; echo \"<th>\".ucfirst(\"OGÓŁEM\").\"</th>n\";
$i = 0;
for ($i=0; $i <$ile_znalezionych; $i++)
{
$opis=$rekord[0];
$nazwa=$rekord[1];
$id_wyszcz=$rekord[2];
$id_sprawy=$rekord[3];
$id_user=$rekord[4];
if($i%2 == 0)
echo \"<tr class=\"TRalter\">n\"; else
echo \"<td width=30%> \".$opis.\"</td>n\"; echo \"<td width=30%> \".$nazwa.\"</td>n\"; echo \"<td>  <input type=text name=zr value='$zr'></td>n\"; echo '<input type=hidden name=id_sprawy value='.$rekord[id_sprawy
].'>'; echo '<input type=hidden name=id_wyszcz value='.$rekord[id_wyszcz
].'>'; echo \"<td>  <input type=text name=niezr value='$niezr'></td>n\"; echo \"<td>  <INPUT TYPE=text NAME=suma value='$suma'></td>n\"; }
}
echo \"<input type=submit value=zapisz name=zapisz>\";
?>