Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: usunięta baza MySQL
Forum PHP.pl > Forum > PHP
sp1rfc
Witam smile.gif

Mam problem. Mam stronę postawioną na wordpress na serwerze OVH. Jakiś czas temu kombinowałem coś na menadżerze ovh i ... usunąłem bazę mySQL. Stworzyłem nowa bazę, ale jest pusta. Po wejściu na adres strony pojawia sie komunikat: Błąd łączenia się z bazą danych

W jaki sposób mogę odzyskać bazę, albo co zrobić, aby odzyskać stronę ? W pliku wp-config.php jest nazwa bazy, login, hasło, ale nie wiem jak ja na nowo podłączyć. Nowa baza mySQL stworzona przez ovh jest pusta po zalogowaniu na myPHPadmin.

Prosze o pomoc
trueblue
A dlaczego miałaby nie być pusta? Jeśli usuwasz jakiś plik i tworzysz nowy o tej samej nazwie, to jego zawartość jest taka sama jak tego usuniętego?

Jeśli nie masz backupu, to napisz do pomocy OVH.
Pyton_000
Ludzie dzielą się na 2 grupy:
- ci którzy mają backupy
- ci którzy będą je robić

Jeśli to zwykły Hosting OVH to jest szansa że mają backup bazy (często robią snapshooty 1x dziennie w razię W)
Jeśli to jakiś vps to kaplica smile.gif (chyba że masz włączoną opcję backupów)
Powiedz więcej jaki "plan" masz w OVH to coś więcej będzie można powiedzieć
Szado
...a im dłużej czekasz, tym mniejsza szansa, że backup z interesującej Cię daty będzie jeszcze dostępny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.