Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: import z xml do postgresa
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Pro > Archiwum Pro
maxxxta
Sytuacja przedstawia się tak:
Z innej aplikacji moge wyeksportować dane ktore mnie interesują do pliku tekstowego.
Z tego w zgledu, ze używam adodb., a ma on wbudowany adodb-xmlschema.inc.php to pomyślałem , że wyeksporuje sobie w formie schemy takiej jakiej w adodb oczekują. Z tym , że problem pojawij sie dośc poważny to znaczy plik ten ma tyle instertow zdefiniowanych , że skrypt się wysypuje. Ustalenie wiekszego czasu w phpie jest mało możliwe bo z administratorem nie mam lekkich układów poza tym klient ktory importuje dane (chce to zautomatyzować) nie może czekac 6 minut czy więcej. Przyznam sie nie mam pomysłu co wpisywać jeszcze w google :roll2: żeby znaleźć coś na ten temat. Może ktoś z Was miał podobny problem...z góry dziękuje za odpowiedź
lucjush
Ciekaw jestem innych opini ale o ile się nie myśle do duże pliki niestety w php długo się przetwarza :-( Klient musi być wyrozumiały

Dwa jest taka funkcja co wydłuża życie skryptu ale nie pamiętam jej nazwy. jest o tym w manie
Bags_Bunny
Cytat(lucjush @ 2005-03-29 12:18:13)
Dwa jest taka funkcja co wydłuża życie skryptu ale  nie pamiętam jej nazwy. jest o tym  w manie

set_time_limit" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.