Chciałbym aby poniżej tego rozwiniętego menu pojawił się drugi wiersz tabelki, czyli chciałbym aby zjechał w dół, a nie jak dotychczas pojawia się pod spodem menu.
Załączam kod:
wyszukiwarka.php oraz moj.css
td > ol { list-style-type: none; padding:0; margin:0; font-size:14px; text-align:center; /* margin-left: 150px; */ } td > ol > li { width:80px; height:30px; text-align: center; margin:0px; padding-top: 10px; /* height:2em; -----rozciaganie menu w dol */ } td > ol > li:first-child { margin-left:18px; } td > ol a { display:block; color:black; text-decoration:none; } td > ol > li > a:hover { color:white; } td > ol > li:hover { background-color:rgb(48, 110, 126); } td > ol > li > ul{ list-style-type: none; text-align: left; padding: 0; display:none; } td > ol > li > ul > li{ margin-left: -19px; margin-top: 17px; padding:2px ; border-left: 1px solid white; border-top: 1px solid white; background-color:darkcyan; width:992px; height:200px; } td > ol > li > ul > li:hover{ background-color:#DDD; cursor:auto; } td > ol > li > ul > li:hover a{ color:darkcyan; cursor: auto; } td > ol > li:hover > ul { display:block; }
Co napisałem nie tak, że nikt nie chce mi pomóc? Nawet odpowiedź na powyższe pytanie, będzie lepsza niż żadna. Z góry dziękuję za odpowiedź Marco1357.
Co napisałem nie tak, że nikt nie chce mi pomóc? Nawet odpowiedź na powyższe pytanie, będzie lepsza niż żadna. Z góry dziękuję za odpowiedź Marco1357.