Mam pytanie!!! Jak można pobrane informacje z bazy danych wyświetlić posortowane na stronie WWW, wg godzin, a nie wg kolejności dodania ich do bazy danych. Przykład jest pod tym linkiem
www.hitstacja.djs-music.info/ramka Jest to ramówka przedstawiająca każdy dzień tygodnia w miesiącu. Kwadrat z aktualnym dniem jest podświetlony (jaśniejszy kolor). Stworzyłem skrypt na stronę, który pobiera informacje z pól tabeli mssg (pola takie:
title - Prezenter,
text - Nazwa audycji,
start_time - Gra od:,
end_time - Gra do) Na stronie głównej ramówki w danym dniu informacje wyśiwtlają się zgodnie z godziną, bez względu na to którą z kolei będzie dodaną. Czyli np., Jeżeli dzisiaj dodałem najpierw audycje "Party", która trwa 19.00 - 20.00, a później dopiero audycje "Party 2", która trwa 15.00 - 16.00, w ramówce, której link podałem wyżej na pierwszej pozycji znajdzie się audycaj "Party 2", a dopiero na drugiej audycja "Party". Skrypt, który zrobiłem nie sortuje tych danych, na stronie wyswietla się najpierw audycja "Party" - 19.00-20.00, a później audycja "Party 2" - 15.00-16.00. Pozatym gdy do ramówki następnego dnia dodałem Audycje, wyświetliła się ona na stronie z moim skryptem razem z Audycjami z poprzedniego dnia. Jak napisać skrypt, który będzie sortował te dane wg Daty i godziny

?