Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: co zmienić
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
BugsBunny
strona mojej szkoły

1.Co można dodać do tej strony aby było ciekawie, ładnie i czytelnie Rkingsmiley.png

2. Na tej stronie zaistniał problem, gdyż długoś tabelki w której się wyświetlają strony jest ustawiona na najdłuższą możliwość sadsmiley02.gif Jak zrobić żeby tabela dopasowała się do wielkości tekstu questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif?

ODrazu uprzedzam że serwer niestety jest bardzo ubogi i nie obsługuje php sad.gif
Strus
Fajny tam napis jest
Cytat
Kształcimy młodzież,
która sprosta wymogom XXI wieku.”

Szkoda że włebmaster tesj strony nie sprostał standardowi ukończonemu w 1999roku.

Cytat
2. Na tej stronie zaistniał problem

Absolutnie się z tobą zgadzam.

Cytat
jak zrobić żeby tabela dopasowała się do wielkości tekstu questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif?

Zmienić włebmastera na webmastera i napisać stronę od nowa.
revyag
Po pierwsze umieściłeś post na niewłaściwym forum.
Po drugie jak dajesz tabelce wysokość 1000 to ona jakimś automagicznym sposobem nagle nie zrobi się mniejsza.
Po trzecie php nie ma nic do tego, a poza tym jak serwer może nie mieć php ? winksmiley.jpg
mike
Cytat(revyag @ 2005-04-05 14:27:38)
(...) a poza tym jak serwer może nie mieć php ?  winksmiley.jpg

Co w tym dziwnego?
revyag
Źle sformułowałem ostatnie zdanie, a kolega mnie źle zrozumiał smile.gif. Miałem na mysli to że trzeba tą sytuację szybko zmienić bo mimalnym wysiłkiem jest dołożenie php, a korzyści z tego będą bardzo duże.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.