Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zacina sie :((
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
tresor84
witam wszystkich forowiczow smile.gif

zaczne wiec...

problem nie wiem gdzie lezy ale napisze objawy

wiec bedac w phpmyadmin 2.6.1 nie mam problemu z wyborem bazy danych ale jak chce wybrac tabele jakas to centralnie co chwile okno sie odswierza i nic nie wskakuje sad.gif a najlepsze ze normalnie zczytuje na stronce z tych tabelek i jest gitara smile.gif wiec o co tu chodzi questionmark.gif

wsumie to mozna z tym zyc ale mam przeczucie ze jak zrobie cala baze to juz wogole bedzie kloc sad.gif (a dopiero zaczynam)

to albo phpmyadmin choc tego reinstalowalem i zmienialem wersje albo mysql choc mowie ze na tych wersjach co mam mysql 4 costam smile.gif juz pracowalem i wszystko gralo smile.gif

czy ktos slyszal o takim przypadku questionmark.gif

a jeszcze inna opcja jak chce utworzyc tabele w phpmyadmi 21 kolumnowa
to wypisuje mi w oknie na bialym tle

tbl_addfield.php: Missing parameter: db
tbl_addfield.php: Missing parameter: table
i wszystko szkoda tylko ze nic nie rozumiem sad.gif(

dajcie jakas rade, pomoc cokolwiek albo jakas alternatywe rownie prosta co phpmyadmin smile.gif

pozdrawiam
SongoQ
Moze cos z wersja MySQLa lub cos nie tak ze sprzetem, bo phpMyAdmin nie ma nic do tego.

Co do ilosci tabel to po co CI az tyle?
tresor84
ok juz zalatwione, najwyrazniej to firewall cosik krzaczyl smile.gif

bo wywalilem go i dziala bez zarzutow, odpukac tzn z drobnymi bledami ale jak jeszcze raz sproboje to wjezdza zawartosc tabelki jak trza smile.gif

a wersja mysql to juz pisalem ze jest sprawdzona i pare baz juz powstalo na niej smile.gif ale mialem formata i od tego sie wszystko zaczelo sad.gif

a co do ilosci tabel to mialo byc z kolumnami hihihi

dzieki i pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.