<? function edytor() { echo'<center><b>Proszę podać nazwę pliku:</b>    <input type=\"text\" name=\"nazwa_pliku\" size=\"20\"></center><br>'; echo'<center><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Zapisz stronę\">                                 <input type=\"reset\" name=\"reset\" value=\"Wyczyść\"></center>'; } function zarzadzaj() { echo'<td width=\"20%\"><a href=\"'.$kom[0].'\" style=\"text-decoration:none\"></a></td><td width=\"20%\"><a href=\"edycja.php?edycja\" style=\"text-decoration:none\">Edytuj</a></td>'; } function edycja() { foreach($dane as $linia) { } echo'<center><b>Proszę podać nazwę pliku:</b>    <input type=\"text\" name=\"nazwa_pliku\" size=\"20\"></center><br>'; echo'<center><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Zapisz stronę\">                                 <input type=\"reset\" name=\"reset\" value=\"Wyczyść\"></center>'; } ?>
Próbowałem na wszystki sposoby i sie nie da, a mianowicie chciałbym chciałbym aby po kliknięciu w link Edytuj w funkcji "zarzadzanie" treść stworzonego pliku wyświetliła się w <textarea> w funkcji edycja i nie wiem jak tego dokonać. Próbowałem używać tych motod co są opisane w tym forum, zmieniać je ale i tak na nic. Jak możecie to pomóżcie z góry dziękuje.