Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: plik PHP jako exe?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
dexter_m
Chciałbym aby mój skrypt był otwierany jako plik exe.
Słyszałem coś że jest możliwość aby plik php można było otwierać jako plik z rozszerzeniem exe. Trochę mnie to dziwi no bo przecież php działa na serwerze.(ale to chyba nie ma znaczenia) . Jak ktoś wie o co z tym chodzi, to proszę o jakiekolwiek informacje.
mike
Szukaj informacji na temat php-GTK.
dexter_m
po angielsku sad.gif . Znasz coś takiego po polsku lub po niemiecku??
mike
Wybacz ale za często na tym forum dochodzi do sytuacji że pokazuje się ludziom jak używać wyszukiwarek i własnych głów.

Google Kategoria: Polski
Google Kategoria: Niemiecki
php-GTK Dokumentation <- niewiele jest przetłumaczone na niemiecki :/

A tak wracając: Po angielsku jest troche materiałów na sieci. Po polsku niewiele znajdziesz :/ nie wiem jak z niemieckim.

P.S. Przepraszam za sarkazm. Ale jakoś tak ...
aleksander
to nie sarkazm. Na forum uczymy samodzielności. Nikt tutaj nie podektnie nikomu gotowca pod nos, tzeba wykaza się kreatywnością i inwencją.

pozdrawiam
dexter_m
Oczywiście, ja wiem. Ale uważam, że forum jest po to aby zadawać pytania, dostawać na nie odpowiedzi, no i dzielić się wiedzą. Dlatego moje pytanie brzmiało: Czy znasz coś podobnego po polsku czy niemiecku? a nie : Czy mógłbyś mi to wszystko wyłożyć jak na tależu, podać wszystkie potrzebne linki, i wogule, całą robotę odwalić za mnie?

Pozdrawiam, dexter.
hwao
http://4programmers.net/file.php?id=181
dexter_m
Dzięki hwao winksmiley.jpg Wszystko jest dobrze do czasu jak próbuję otworzeć ten plik exe cały czas wyskakuje mi błąd że nie odnaleziono jakiejś procedury, punktu wejścia itp. Co zrobić??
hwao
trzeba dodac plik php*.dll tam masz przyklady, bez tej dllki nie dziala
dexter_m
dobra, wielkie dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.