Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: błąd na forum
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ravo
Coś się z forum stało:
http://www.forum.domp.pl/

Proszę sprawdźcie to i powiedzcie co mam zrobić żeby dalej było dobrze!!?questionmark.gif

bo teraz wyświetla mi błąd:
  1. Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'patriot_1@localhost' (Using password: YES) in /home/users/patriot/www/forum/db/mysql4.php on line 48
  2.  
  3. Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/patriot/www/forum/db/mysql4.php on line 330
  4.  
  5. Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/patriot/www/forum/db/mysql4.php on line 331
  6. phpBB : Bł±d Krytyczny
  7.  
  8. Could not connect to the database

sad.gif
strife
Witam,

No cóż... , co my możemy, brak połączenia z bazą masz, widocznie coś się popsuło u Ciebie na serwerze skoro wcześniej działało. Sprawdź w panelu administracyjnym bądź w phpmyadmin, czy możesz się połączyć ze swoją baza gdzie masz forum.

Pozdrawiam i idę spać! tongue.gif
ravo
Właśnie do phpMyAdmina wchodzę tak myślałem że to co z hasłem nie da się żeby ustawić nowe dane do łączenia się forum z baząquestionmark.gif

PS: Nady jest młoda godzina cool.gif
strife
Sprawdź czy w configu w phpBB masz poprawne dane użytkownika i bazy, może spróbuj stworzyć kolejnego użytkownika. Nie mam pojęcia skoro w phpmyadmin wchodzi Ci do bazy a tutaj nie chcę oznaczało by to że dane wprowadzone w config'u są błędne. Posprawdzaj wszystko dokładnie.

PS. Trudno się oderwać od kompa :/

Pozdrawiam!
ravo
Tak bardzo trudno się oderwać... smile.gif

Właśnie chcę zmienić konfigurację forum ale nie za bardzo umiem??exclamation.gif

Dzięki.!
strife
W phpBB jest taki plik jak config.php, edytuj go i wpisz dokładnie swoje dane... Na forum ten temat był rozpatrywany kilkanaście razy poszukaj trochę.

Dodam jeszcze, że ten temat należało by przenieść na odpowiednie forum winksmiley.jpg

Pozdro!

ps. I tym jakże optymistycznym akcentem, idę sobie spać bo jutro muszę wstać ( nie czuje gdy rymuje ) tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.