Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sklep ze sztuką
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
balu
Witam!
Interesowała by mnie przybliżona cena wykonania sklepu jaki jest na www.art.com, (podgląd obrazu w ramach itp.)
NuLL
Wydaje mi się iż podanie jakichkolwiek danych kontaktowych byłoby pomocne.
acztery
od 2 do 3 tys .. b_stanek@mmj.pl
TomASS
Przy odrobinie pracy to za prawie darmo (koszt serwera internetowego) - jakiś darmowy sklep internetowy.
kszychu
Temat faktycznie bardziej pasuje na Hydepark niż na Poszukuję.
php programmer
Cytat(TomASS @ 2005-09-09 13:50:37)
Przy odrobinie pracy to za prawie darmo (koszt serwera internetowego) - jakiś darmowy sklep internetowy.

To tylko złuda, jak kupsz gotow sklep, to więcej jest problemu z nim
niż jak się samemu napisze, a jeśli się nie umie napisać to kupienie sklepu też nie jest rozwiazaniem, mój kumpel ostanio kupił za 50 zeta,
bo nie zna php, i tak nie umiał go skonfigurowac i wogóle nie działało jak trzeba,
nawet jak mnie poprosił o pomoc w konfiguracji,
to też nie wiedziałem za bardzo jak zmienić to i tamto w ustawieniach,
zero przejżystości, w ogóle jakaś kaszana i kicha,
jeśli się myśli o powaznym interesie, to niech nikt nie myśli, że za 50 zeta
coś wogóle rozkręci, na to trzeba także czasu i wytrwałości
TomASS
Cytat
Cytat

To tylko złuda, jak kupsz gotow sklep, to więcej jest problemu z nim
niż jak się samemu napisze.

Przeciesz pisze, że chce kupić.

Cytat
mój kumpel ostanio kupił za 50 zeta,
bo nie zna php, i tak nie umiał go skonfigurowac i wogóle nie działało jak trzeba,
nawet jak mnie poprosił o pomoc w konfiguracji.

Sklep, który ktoś zrobił i "sprzedaje" za 50zł? Chyba daje licencje to po pierwsze primo. A po drugie, jeśli kupił profesjonalny sklep, to chyba też w cenę wlicza się obsługa techniczna i na pewno ma instrukcję. To że nie mogliście skonfigurować to tylko świadczy o.... tongue.gif

Cytat
jeśli się myśli o powaznym interesie, to niech nikt nie myśli, że za 50 zeta
coś wogóle rozkręci.

Tutaj się w 100% zgadzam - albo znajdzie darmowy sklep (gdzie będą różne pierdoły, reklamy, banery), albo napisze sam, zleci to komuś, albo kupi komercyjny. Koszty napisania takiego sklepu to >2k zł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.