Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dla osób które pozycjonują strony
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Diwi
Witam. Chciałbym przedstawić nowe narzędzie do sprawdzania pozycji w wyszukiwarce google. http://diwi.pl/sprawdzanie_pozycji/ jeżeli można to prosiłbym o raportowanie wszystkich błędów które wychodzą podczas sprawdzania pozycji. Narzędzie przeszukuje do 1000 pozycji.

Jeżeli wszystko będzie dobrze działać i nie będzie żadnych problemów to byc może udostępnie kod źródłowy chociaż przymierzam się do zrobienia polskiej wersji narzędzia DP winksmiley.jpg (tylko dla polaków biggrin.gif)

Pozdrawiam
Ace
Ciekawe, ale mam problem z obsluga tego narzedzia...

Wpisuje sobie slowo kluczowe
ejsior
strona
http://ejsior.info/

Strona nie pokazuje sie w 1000 pierwszych wynikach - wpisz sobie to slowo w google, na 1 miejscu jestem.

Cos chyba nie tak dziala.
Diwi
Wiem o tym biggrin.gif. I pracuje nad rozwiązaniem. Jeżeli ktoś zna się na proxy i łączeniu się ze stronami poprzez nie w php to bardzo prosiłbym o kontakt poprzez gg: 3088731

Pozdrawiam
GrayHat
to jaki sens ma ten temat jak nie dziala te szukanie?? snitch.gif
Diwi
@GrayHat Ja narazie to narzędzie wystawiłem na testy. I już np. mamy jedną awarie biggrin.gif. To jest coś w stylu beta testów winksmiley.jpg. Np. Teraz działa winksmiley.jpg

Pozdrawiam
GrayHat
no to juz nie dziala:

slowo: hawaje
adres: hawaje.h4x.pl

i nie ma w 1000 0_o
a naprawde jest 3-ci :|
Diwi
Nom teraz znowu nie działa biggrin.gif. (Ban od Google na 1-2 godzin)

Pozdrawiam
aleksander
własciwie komuś zadziałał ten skrypt:)?
Diwi
Ok teraz skrypt powinien już działać poprawnie biggrin.gif problem został rozwiązany winksmiley.jpg. Niestety może się to wiązać z wydłużeniem czasu działania skryptu sad.gif

Pozdrawiam
GrayHat
diwi a nie lepiej ci to zrobic na api google?? wtedy masz za darmo chyba 1000 odwolan na dobe do google jak dobrze pamientam....
chmolu
Cytat
problem został rozwiązany

wrong...

Skoro pod hasłem php serwis php.pl nie znajduje się w pierwszych 1000 wyników to coś jest nie tak tongue.gif To samo tyczy się hasła programowanie dla serwisu 4programmers.net
Diwi
Cytat
diwi a nie lepiej ci to zrobic na api google?? wtedy masz za darmo chyba 1000 odwolan na dobe do google jak dobrze pamientam...

Tylko zauwaz że po parunastu użyciach limit zostanie wyczerpany i co wtedy ?

Cytat
Skoro pod hasłem php serwis php.pl nie znajduje się w pierwszych 1000 wyników to coś jest nie tak tongue.gif To samo tyczy się hasła programowanie dla serwisu 4programmers.net

Dziwne mi wyszukało dobrze czyt. 1 pozycja. Jeżeli wychodzą wam dziwne wyniki to spróbujcie jeszcze raz. Wtedy powinno być dobrze biggrin.gif.

Pozdrawiam

Edit: 11.09.05 20:21
Narzędzie już powinno działać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.