Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wykop.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
chmolu
Cytat
Z dniem dzisiejszym działanie rozpoczął nowy polski serwis www - Wykop.pl. Wykop jest miejscem, gdzie gromadzimy wszystkie najciekawsze informacje z sieci: newsy, artykuły, linki.

Cechą, która wyróżnia Wykop sposród innych serwisów jest fakt, że jest on
kształtowany w całości przez społeczność. Nie istnieje tu żadna grupa redakcyjna -
wszystkie newsy dodawane są przez użytkowników i tylko oni decydują, które z nich powinny znaleźć się na stronie głównej.

Wykop.pl jest wzorowany na bardzo popularnym anglojęzycznym serwisie digg.com
i oferuje podobną funkcjonalność.

Adres: http://www.wykop.pl

Słucham opinii.
SongoQ
Troszeczke za zielono, ale jest przejzyscie i estetycznie.
Pigula
ja mam dwa zastrzezenia:
1. powinienes podpisac wyszukiwarke bo tak to jest pole tekstowe i zgadywalem ze jest to wyszukiwarka.
2. to wynika z mojego zrzedzenia tongue.gif reklamy google, ale rozumiem ze jakos trzeba zarobic na serwer co nie zmienia faktu ze troche psuja calosc winksmiley.jpg
reszta bez zastrzezen
Zajec
Ładny XHTML, gratuluję. Jedyne do czego się przyczepić mogę to nadawanie identycznych klas jednemu elementowi. Np. nagłówek zawsze występuje w sposób <hx class="headx">. Nie rozumiem do czego ten class.

Szkoda, że komentować mogą tylko zalogowani. Dla mnie błąd, a miałem ochotę się dopisać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.