Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flash + php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
gam3r
witam,
zostałem poproszony przez kumpla aby zająć się stworzeniem od strony 'technicznej' projektu stronki. Inny kumpel miał stworzyć animację we flashu. On już robotę skończył i mi podesłał, ale jest problem z zaadresowaniem linków. Oto stronka, proszę zajrzyjcie tam i powiedzcie co mam/mamy zmienić aby po to aby przy zmienieniu działów, animacja toczyła się dalej, a zawartość stronki się zmieniała...tzn. dział, chyba jasno sie wyraziłem- stronka powinna otwierać się w tym samym okienku, animacja się powinna "toczyć" a dział zmienić.
Vengeance
No to musisz już w samym Flashu przy pomocy ActionScript zrobić miśku. Ja tego nie potrafie, tylko wiem o co biega :] Więc musisz reszty poszukać na google.
gam3r
może jednak ktoś ma doświadczenie z flashem? jak macie jakieś propozycje jak to zrobić np. w samym flashu to też może być biggrin.gif
Athlan
Ja się trochę znam... może zastosuj IFRAME i w akcji dla przycisków dajesz target "NAZWA_IFRAME".

A tak to polecam www.flashzone.pl smile.gif

"miśku" tongue.gif

(oczywiście jak dobrze problem zczaiłem)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.