Jednak bym to zabezpieczył trochę przed
złośliwościami potencjalnych gości...Co do e-stetyki: dla mnie trochę się to wszystko zlewa, pomyślałbym nad podlewami pod kolumny i/lub poszczególne obiekty na stronie. Żółte napisy na zielonym tle to też raczej dyskusyjne.
Co do interfejsu: Myślę że wyszukiwarka powinna być już na głównej stronie, choćby w uproszczonej formie z rozwinięciem do zaawansowanych. Widzę że js nie jest Ci obcy, więc można wykombinować coś fajnego, rozwijanego, ajaxowego etc. A jeśli jesteśmy już przy wyszukiwarce - przydałobysię określenie kolejności sortowania, jeśli nie jako opcja w formularzu to sortowania wyników. No i stronicowanie wyników - lista obiektów ze zdjęciami potrafi nieźle przymulić.
Powiększanie zdjęć - jedne w nowym oknie jako jpg, inne na górnym div w jakiejś flashowej galeryjce, przez którego to div-a na dodatek przebija się mapka Polski. Znormalizuj.
Logo powinno być odesłaniem do strony głównej, u ciebie zamiast tego jest malusi link na górze. Nie widzę również sensu wystawiania linka do panelu administracyjnego - admin powinien znać adres, a reszty nie powinno to interesować. Zamiast tego daj lepiej na górę forum.
Moja ocena: (x/10)
Kod strony: 2 (bałagan)
Estetyka strony: 4
Przejrzystość: 5
Content: 8
Jako że jest to serwis contentowy, myślę że ostatnia nota ma dla niego największe znaczenie.