Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Paypal w Polsce
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
spenalzo
Jak to działa w polandii? Tzn czy mogę sobie wyslać kase na konto w paypalu BEZ posiadania karty visa electron która umożliwia płacenie przez internet?
escaflowne
Cytat(spenalzo)
Jak to działa w polandii? Tzn czy mogę sobie wyslać kase na konto w paypalu BEZ posiadania karty visa electron która umożliwia płacenie przez internet?

Visa Electron i płacenie przez Internet? Przecież to to nie ma kodu CVV2.
spenalzo
Wiem, dlatego się pytam czy w takim wypadku Paypal też odpada, czy może są inne możliwości "wysłania" sobie kasy na konto.
marek_tejchmann
Bardzo fajna instrukcja używania PayPal - po polsku:

https://www.aptekaotc.pl/f/pl/platnoscpaypal.html
tomeksobczak
Ja mam w profilu oprócz karty dodane również zwykłe konto bankowe. Przelew dochodzi w 5 dni roboczych do mBanku.
olcrfabo
Witam. Mam pare pytań odnośnie paypal'a. Czy zwykłe darmowe konto pozwala na otrzymywanie pieniędzy z czyjejś karty kredytowej? Czy stweirdzenie w cenniku "Akceptowanie płatności pokrywanych kartą kredytową lub debetową - 5,4% + 1,35PLN" oznacza, że jesli ktoś wpłaci mi pieniądze na konto paypal z karty kredytowej lub debetowej to zostanę obciążony 5,4% + 1,35PLN? Pozdrawiam
kwiateusz
tez sie nad tym zastawiałem i na to wychodzi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.