Mam problem z wykonaniem zapytani chodzi mi oto aby w jedym zapytaniu zostalo uaktualnine dane wprowadzone po przez pole input i musi to byc wykonane za pomoca jednego zapytania narazie zrobiłem coś takiego:
<? &login=$login\" method=\"POST\">\n"; foreach($tablica as $wartosc) { $cena_produktu=$wartosc['cena_produktu']*$wartosc['ilosc']; <td align=\"center\">".$wartosc['nazwa']."</td><td align=\"center\"> <input type=\"hidden\" name=\"towar[]\" value=\"".$wartosc['id_towaru']."\"/> <input type=\"text\" align=\"center\" size=\"3\" name=\"ilosc[]\" value=\"".$wartosc['ilosc']."\" /></td> <td align=\"center\">".$wartosc['cena_produktu']."</td> <td align=\"center\">".$cena_produktu." PLN</td> <td align=\"center\"> PLN</td></tr>"; } echo"<tr><td colspan=\"6\" align=\"center\"><input type=\"submit\" name=\"zmiana\" value=\"Zapisz zmiany\"/>"; //teraz przetwazam te dane { //jezeli id_towaru, ilosc=0 to wtedy z tabeli produkty zam usun rekord o id_towaru if($_POST['ilosc']==0) { $wynik=query("DELETE produkty_zamowienia WHERE id_towaru='".$_POST['towar']." AND id_zamowienia='$id_zamowienia' LIMIT 1"); } else{ //przychodzi zmienna ilosc to rekord o id_towaru zmieniamy mu ilosc $wynik=query("UPDATE produkty_zamowienia SET ilosc IN if(!$wynik) } } ?>
Ale niestety nie dziala to ma moze ktoś jakiś pomysł

Za pomoc zgóry dziekuje.
Pozdrawiam