Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przelewy online
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
artur81
Witam!
Popełniłem ostatnio aplikację w php do obsługi kasy. Wszystko fajnie się kręci, są wydruki bilansów dla poszczególnych wpłat itp. Tylko teraz jedna sprawa, obecnie program działa na localhoscie i wygląda to tak, ze najpierw osoba obsługująca ten program przyjmuje wpłaty, księguje je w komputerze a na koniec dnia zamyka punkt i idzie do banku wpłaca pieniądza na konta.
Chciałbym dorobić coś takiego żebmy bezposrednio ze swojego programu miał możliwość wysyłania przelewów z określonego konta na konta inne, czyli na te na ktore trzeba przekazac pieniadze klientów. Jedno konto definiowało by się w programie i tylko na to konto wpłacało by się całość zebranej gotówki. Potem siadało przed komputerem, wyświetlałbym listę wszystkich wpłat zaksięgowanych w danym dniu, i wybierając jedne badz kilka przelewów wciskał wyślij i program automatycznie wysyłałby przelewy z konta uzytkownika na konta firm do ktorych mają trafic pieniadze. Numery kont docelowych byłyby znane.

Czy ktoś z Was orientuje się mniej więciej jak coś takiego można zrobić?
Zastanawia mnie czy bank zezwoliłby na dobranie się w ten sposób do konta (przez inny program). Jak można to prosiłbym o jakieś linki na ten temat. Nic ciekkawego nie mogę wygoglować. Głównie interesują mnie wpłaty przez mTransfer
qbejs
Witam exclamation.gif

Oto link gdzie znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie:

Opis mTransfer

Zobacz sobie dział partnerzy tam jest jak mieć dostęp do usługi mTransfer. Jednak w tym momencie mogę Ci powiedzieć że używanie jej kosztuje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.