Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PROBLEM Z PRZEKIEROWANIEM
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
sbogdi
Witam,
mam problem z przekierowaniem wogole nie wiem czy da sie takie cos zrobic mam projekt na swoim kompie (php+mysql) i chce go udostepnic przez inny komputer spiety ze mna (udostepniajacy mi net ) przekierowanie ladnie dziala ale nie mozna otworzyc strony u mnie!! questionmark.gif
ma ktos jakies pomysły??
dr_bonzo
Przenosze: php --> Komputery i oprogr.

Cytat
przekierowanie ladnie dziala ale nie mozna otworzyc strony u mnie

Otwierasz strone na swoim kompie podajac adres komputera udostepniajacego ci net?
sbogdi
chodzi o to ze

moi kolega z ktorym jestem spiety ma publiczny adres i chcialbym zeby moja strona na moim kompie byla widoczna przez niego ale pliki byly u mnie

wiec zrobilem przekierowanie z jego kompa na moj wszystko dziala przekierowywuje jak ktos sie polaczy ale nie chce im wyswietlic stronki
dr_bonzo
Cytat
moi kolega z ktorym jestem spiety ma publiczny adres i chcialbym zeby moja strona na moim kompie byla widoczna przez niego ale pliki byly u mnie
To rozumiem

Cytat
wszystko dziala przekierowywuje jak ktos sie polaczy ale nie chce im wyswietlic stronki
No to dziala czy nie (i jakie komunikaty bledu pokazuje)? Jaki system ma komp z netem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.