Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polskie gazetki o php...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cXIb8O3
Witam..
Czy sa jakies polskie gazetki o php? chodzi mi o jakies na poziomie... kiedys kupilem php magazin ale nic tam tak ciekawego nie bylo.. jeste ciekaw bo sie zastanawiam czy warto od czasu do czasu kupic aby se cos tam ciekawego przejzec...
ens0re
php Solutions za 30zł co miesiąc wychodzi smile.gif
mike
Cytat(ens0re @ 2006-03-05 21:48:34)
php Solutions za 30zł co miesiąc wychodzi smile.gif

Już lepiej sobie zaprenumeruj php|Architect'a

update
~ens0re php Solutions wychodzi co 2 miesiące.
ens0re
Po angielsku - to nie biore tongue.gif Oczywiscie zartuje. A co do php Solutions to fakt jest taki, że jest drogie smile.gif Pozatym ja nie prenumeruje, tylko odpowiadam na zadane pytanie cXIb8O3'a smile.gif
sf
Nie przesadzajmy. W prenumeracie wychodzi 22.5 PLN. Drozsza juz jest pizza z dobrej restauracji ;]
cXIb8O3
Cytat(sf @ 2006-03-05 21:30:59)
Nie przesadzajmy. W prenumeracie wychodzi 22.5 PLN. Drozsza juz jest pizza z dobrej restauracji ;]

Problem w tym ze wole czasem wydac iles tam x PLN niz na gazetke ktora jest nudna. Czesto widze gazetki np w niemczech.. php + cd ale po co mi cd? ;] a wiekszsc materialu jest to opis jakis tam scryptow ktorych i tak nie zainstaluje.... wogole nie interesuje mnie ze wyszlo jakies tam phpsrututut tylko jakies porady etc.. rozwiazania [; zeby mozna bylo czytac..

choc i tak mam dwie ksiazki o php.. jedna PL i druga DE ;] nie lubie jakos czytac ale czasem...
Vogel
php Solutions? ostatnio gdy grzałem się na dworcu PKP w kiosku ruchu przewwertowałem całość. wrażenia? pozytywne rozczarowanie. mysle ze uzytkownicy do poziomu srednio zaawansowani moga kupowac. a reszcie nie zaszkodzi przewertowac w empiku winksmiley.jpg

szkoda ze drogie. no i po kiego grzyba te CD?
cXIb8O3
Cytat(Vogel @ 2006-03-06 10:03:35)
php Solutions? ostatnio gdy grzałem się na dworcu PKP w kiosku ruchu przewwertowałem całość. wrażenia? pozytywne rozczarowanie. mysle ze uzytkownicy do poziomu srednio zaawansowani moga kupowac. a reszcie nie zaszkodzi przewertowac w empiku winksmiley.jpg

szkoda ze drogie. no i po kiego grzyba te CD?

CD moim zdaniem jest dla picu... bo jak ktos kodzi w php to dostep do netu ma wiec pewnie se co tam bedzie chcial sciagnie... no i czesto nowsze wersje niz sa oferowane na cd.

ja lubie czasem se czytnac jakies takie dziwne pdf y o php etc ale niestety sa one zazwyczaj po EN bo po polsku ni ma ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.