Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy Hosting 7net.info to krętacze
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
yavaho
Właśnie chciałbym przestrzec wszystkich którzy szukaja darmowego hostingu. Niedawno pojawil sie darmowy hosting 7net.info Zalozylem sobie u nich dwie domeny: rss.toj.pl i katalog.toj.pl
Kopia jednej strony jest jeszcze tutaj
Po ponad miesiacu promowania domeny rss.toj.pl na fraze "kanały rss" miałem 3 pozycje na google (kopie mojej strony google jeszcze pamieta). I wlasnie wtedy zostałem hamsko potraktowany. Moje domeny zostały odebrane przez "adminów" 7net.info aby mogli sobie postawic swoja strone na gotowo wypromowanej domenie kradnąc moj pomysł na strone aaevil.gif I kosztem mojej pracy ktora włożyłem w promocje tej domeny zarabiają teraz na Google AdSense.
Właśnie zastanawiam się teraz jak im ładnie za to podziękować.
mike
Cytat(yavaho @ 2006-03-08 22:12:35)
Właśnie zastanawiam się teraz jak im ładnie za to podziękować.

Zacznij dawać na swoich stronach coś takiego:
  1. <a href="http://rss.toj.pl" title="XXX niecenzuralne słowo XXX" style="visibility: none;">XXX niecenzuralne słowo XXX</a>

A Gogle samo ich zniszczy biggrin.gif
dr_bonzo
Cytat
7net zastrzega sobie prawo do usunięcia konta bez podania przyczyn.

No coz, ile placisz tyle masz sad.gif, ale nie zmienia to faktu ze wykorzystali twoja prace.
Diwi
Jest jeszcze jeden sposób, jeżeli posiadasz dużo punktów w linkorze to możesz dodać linka na max. ilośc punktów z anchorem "kanały rss", strona powinna szybko wpaść do sandboxu.

Pozdrawiam
sobstel
a podobno, wedlug tego co pisze google na swoich stronach, konkurencja nie ma szans zniszczyc pozycji innego konkurenta...
mike
Cytat(sopel @ 2006-03-08 23:01:08)
a podobno, wedlug tego co pisze google na swoich stronach, konkurencja nie ma szans zniszczyc pozycji innego konkurenta...
To wpisz w wyszukiwarce Google frazę ptasia grypa biggrin.gif

Takie coś można osiągnąć jak dużo ludzi zaangażuje się i zrobi coś co podałem wyzej winksmiley.jpg
yavaho
Aby wpuscic strone do sandboxa trzeba miec naprawde potezna artylerie, inaczej efekt bedzie zupelnie odwrotny. Promujac strone na niecenzurowane slowo trzeba to robic dlugo. Ale jednego moga byc pewni - zawsze cos ciekawego dla nich znajde i bede im przypominal w przemily sposob kto wypromowal ta domene.
sobstel
Cytat(mike_mech @ 2006-03-08 23:03:33)
Cytat(sopel @ 2006-03-08 23:01:08)
To wpisz w wyszukiwarce Google frazę ptasia grypa biggrin.gif

co innego wypromować stronę dla jakiegoś słowa, a co innego dla tego słowa zniszczyć. spróbuj np. zeby dla słowa Kaczyński nie pokazywała się strona Lecha Kaczyńskiego w najwyższych wyniakch.

Cytat
Zacznij dawać na swoich stronach coś takiego:

HTML 
<a href="http://rss.toj.pl" title="XXX niecenzuralne słowo XXX" style="visibility: none;">XXX niecenzuralne słowo XXX</a>

A Gogle samo ich zniszczy

a czy strona, na ktorej umeiszczany jest ten link przypadkiem tez nie ucierpi?
mike
Masz ~sopel rację, ale jaka satysfakcja za to winksmiley.jpg
Zawsze można zastosować inne słowa na przykład: sex analny
Na pewno będą mieli niechciany ruch na stronie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.