Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nagrywanie
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
donpietro
Temat całkiem nie zwiazany z php, ale mysle ze w hydeparku przejdzie winksmiley.jpg

Mam takie pytanko, czy ktos z Was wie jakim programem można nagrać to co się "dzieje" na ekranie ? Wiem, ze mozna cos takiego zrobic, chce nagrac cos znajomej, ale nie wiem jak sie za to wziac. Z gory dziekuje za informacje
mike
Przenoszę na Komputery i oprogramowanie.
ARJ
jeżeli chodzi o nagranie obrazu wyświetlanego na ekranie to Fraps
donpietro
Cytat
jeżeli chodzi o nagranie obrazu wyświetlanego na ekranie to Fraps

A mozna nim nagrywac obraz na przyład będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję, a szczerze mówiąc w grze sprawdzałem działa, a w windowie nie bardzo umiem tego uzyc.
sztosz
Cytat(donpietro @ 2006-03-10 00:02:01)
[...]będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję[...]

No skoro chodzi ci o obraz nagrany z gier to nie znajdziesz niczego lepszego niż fraps.
FiDO
Domyslam sie, ze chcesz komus zrobic 'prezentacje' z windowsa jak wykonac jakas czynnosc. Do tego polecam Instant Demo lub inny z http://www.google.com/search?hl=pl&q=flash...een+capture&lr=
donpietro
Cytat
QUOTE (donpietro @ 2006-03-10 00:02:01)
[...]będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję[...] 

No skoro chodzi ci o obraz nagrany z gier to nie znajdziesz niczego lepszego niż fraps.

Ah przepraszam, chodzilo mi o opcje pierwsza czyli w windowie. Ale już widze, że Fido się połapał smile.gif

FiDO-> dzięki, dokładnie chodziło mi o taką małą prezentacje z windowsa, spróbuje tego Instant Demo.
sztosz
To może Camtasia Studio? Sam nie potrzebuje do niczego takich rzeczy, ale słyszałem że świetny progs smile.gif http://www.realnetworks.com/products/camtasia/
Fuzja
Żeby nie tworzyć nowego tematu , jak za pomocą Hyper Cama zrobić coś takiego by okno było przybliżone , bo ja tworząc prezentację na temat sesji pisałem sobie ładnie kod w dreamwaverze , pokazywałem wszystko potem w przeglądarce , dodatkowo jeszcze mówiłem przez mikrofon co teraz robię i wszystko byłoby dobrze , gdyby nie to , że po prostu nie widać było tego co pisałem na ekrani bo było to zbyt oddalone , liczę na waszą pomoc jak przybliżyć obraz .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.