Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania do T. Bagińskiego
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Supernova
Jestem redaktorem działu WebDesign na wortalu dla webmasterów i chciałam Was zapytać, ponieważ mam niesamowitą okazję przeprowadzenia wywiadu z Tomkiem Bagińskim, myślę, że szybko się taka okazja nie powtórzy tongue.gif jakie pytania chcielibyście mu zadać...Jeżeli będą ciekawe, chętnie je wykorzystam smile.gif Pozdrawiam smile.gif
Omega
Kim jesteśquestionmark.gif? Tylko szczeże... biggrin.gif :wink:
scanner
Ja mam tylko jedno pytanie do każdego, kto zajmuje się grafiką..
"Jak Ty do wszystkich diabłów dobierasz tak dobrze kolory, że nie wyglądają jak jakieś abstrakcyjne dzieło daltonisty" smile.gif
Supernova
scanner hehe będąc już na tym forum od jakiegoś czasu zdecydowanie dostrzegam że brakuje Wam forum dla grafików, bo nie sądzę aby nikt z Was się tym nie zajmował a tematów było tylko kilka...
Omega pytania zadajemy Tomkowi Bagińskiemu, nie mi tongue.gif (chyba że coś źle zrozumiałam). A ja jestem Monika smile.gif
scanner
Cytat
scanner hehe będąc już na tym forum od jakiegoś czasu zdecydowanie dostrzegam że brakuje Wam forum dla grafików
Brakuje, ale ja osobiście będę przeciwny utworzeniu takiego. To jest serwis programistów - chyba ze zamienimy XHTML na Design.
Supernova
Ale ja nie apeluję o stworzenie takiego forum, pytam tylko jakie pytania zadalibyście T. Bagińskiemu smile.gif To była luźna dygresja, proszę o wrócenie do głównego wątku smile.gif
ramze
http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5115 winksmiley.jpg nawet tu się znajdują osoby trochę z grafiką związane.
Seth
Moja propozycja:
:arrow: Co robic gdy nagle tracimy zapal, albo zbzydla nam nasza praca ? tongue.gif
scanner
Pewno to pytanie słyszął już setki razy..

"Co po Katedrze - czy będzie coś więcej? Kolejny film? Może rozwinięcie Katedry?"
Supernova
ramze, dziękuję, znam to forum, ale to będzie wywiad autorski, jest trochę wywiadów w sieci z Tomkiem. Chciałabym jednak nie zadawać mu 1000 raz tego samego pytania. Moje pytanie tutaj spowodowane jest tym, że mam okazję zadać mu pytanie na które być może ktoś z Was chciałby znać odpowiedź. Tyle smile.gif
ramze
http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5115 to tu już masz listę pytań, których nie powinnaś zadac smile.gif. I tak się na cos przydałem smile.gif
Supernova
Hihihi dziękuję laugh.gif Są jeszcze 2 wywiady na stronie Platige Image, mam wrażenie że bardziej sensowne, zainteresowanych odsyłam www.platige.com
Omega
eeee.... to było pytanie które masz mu zadać... :wink:
kurtz
Hej
Cytat
mam niesamowitą okazję przeprowadzenia wywiadu z Tomkiem Bagińskim,
Hm - niech powiem Kim jest - ja np nie kojarze wogole tego nazwiska.

Pozdrawiam
scanner
Cytat
Cytat
z Tomkiem Bagińskim,
Hm - niech powiem Kim jest - ja np nie kojarze wogole tego nazwiska.
Rozwaliłes mnie... http://film.wp.pl/p/osoba.html?id=20604&h=4287176
kurtz
Hej
Cytat
Rozwaliłes mnie...
Misiek... ja na prawde wiem co to gugle.. Ba - na ten link dotarl 10 minut wczesniej. Nie zmienia to jednak faktu, że póki tego nie zrobiłem wogóle nie kojarzyłem o kim jest mowa.

Pozdrawiam
scanner
A czy ja coś mówiłem o googlach?
kurtz
Hej
Cytat
A czy ja coś mówiłem o googlach?

1) Jesli nie kojarze "tomasz baginski" to wchodze na film.wp.pl zeby sprawdzic kto to jest, czy na www.google.pl?....

2) Jesli przeprowadza sie wywiad z "Tomaszem Baginskim" to mozna go poprosic by powiedzial kim wg niego jest "Tomasz Baginski" - grafik komputerowy, rezyser filmowiec etc
To ze dziennikarz, naczelny oraz 2 znajomych 30 razy ogladalo Katedre nie oznacza ze cokolwiek o tej produkcji wie Jan Kowalski.
Jesli Tomasz jeszcze nie odpowiedzial na to pytanie(!) to jest to niezly pomysl poniewaz moze sie okazac ze nie czuje sie animatorem a np piosenkarzem.

Pozdrawiam
scanner
Cytat
To ze dziennikarz, naczelny oraz 2 znajomych 30 razy ogladalo Katedre
zapomniałeś o komisji oskarowej, zapomniales o oskarowej publicznosci,. zapomniales o ludziach, ktorzy ogladali Katedre w kinach (gdzie byla emitowana przed którymś z filmów)... Ale te kilka osób to pryszcz.
Pozatym jest różnica pomiędzy:
Cytat
Kim jest Tomasz Bagiński
a
Cytat
Kim jest Tomasz Bagiński według Tomasza Bagińskiego
Druga wersja jest bardzo interesująca.
Kurde, kurtz, jak my się spotkamy na zywo, to mam nadzieję, ze sobie po pyskach nie nakładziemy, hihi
A co do film.wp.pl - akurat miałem tę stronę otwartą...
kurtz
Hej
Cytat
Cytat
To ze dziennikarz, naczelny oraz 2 znajomych 30 razy ogladalo Katedre
zapomniałeś o komisji oskarowej, zapomniales o oskarowej publicznosci,. zapomniales o ludziach, ktorzy ogladali Katedre w kinach (gdzie byla emitowana przed którymś z filmów)... Ale te kilka osób to pryszcz.
Przepraszam, zapomnialem ze nie dostrzezesz analogii ;p

W ten sposob moglbym przeciez powiedziec ze ty ignorujesz wszystkich tych ktorzy olewja oscary, zapominaja o tym co sie dzialo lub nie sa manikami tworczosci tego Pana. To wszystko mozna okreslic przez "grupa docelowa czytelnikow artykulu". Skoro artykul ma byc umieszczony nie na serwisie o oskarach, ani na serwsiwie filmowym, ani nawet na forum DivX to warto to wziac pod uwage..

I dlatego np redkatorem weryfikujacym artykuly przed publikacja w czasopismie poswieconym Internetowi moze by ktos po budownictwie ;)

Pozdrawiam
Supernova
kurtz to wszystko prawda, ale zaznaczyłam że artykuł będzie opublikowany w dziale webdesign a w środowisku grafików jest to "dosyć znane nazwisko", po drugie jeżeli ktoś kto nie wie kim jest wogóle Tomek Bagiński a widzi że jest to nazwisko wkoło którego robi się dużo szumu i jest zainteresowany tą dziedziną, to automatycznie wyszukuje o nim informacje. Trafia na wywiady, czaty i artykuły opublikowane na stronie Platige Image i potem trafia na mój artykuł, który ja planując że będzie czytany przez osobę kompletnie niezorientowaną w temacie, co robi z moim artem? Zamyka go...Bo wychodząc z takiego założenia z jakiego Ty wychodzisz muszę mu zadać szereg pytań które dawno i nie raz już padły, więc po co Czytelnik ma to przerabiać jeszcze raz? Już były odpowiedzi na pytania, kim czuje się Tomasz Bagiński, kim czuł się przed "Katedrą"? Co "Katedra" zmieniła w jego życiu? Nie ma sensu wałkować czegoś setny raz tylko dlatego że trafi na arta ktoś niezorientowany w temacie. Nie planuję tym wywiadem informować Czytelnika o tym kim wogóle Tomek jest, tylko wnieść coś nowego w materiały które już są. W wywiadzie będą umieszczone linki do strony Platige Image i 3d. Chciałabym rzetelnie informować a nie wprowadzać kogoś w świat, który dla niego jest nowy a tak naprawdę dawno już odkryty. Pozdrawiam.
kurtz
Hej
Cytat
wychodząc z takiego założenia z jakiego Ty wychodzisz muszę mu zadać szereg pytań które dawno i nie raz już padły, więc po co Czytelnik ma to przerabiać jeszcze raz? Już były odpowiedzi na pytania, kim czuje się Tomasz Bagiński, kim czuł się przed "Katedrą"? Co "Katedra" zmieniła w jego życiu? Nie ma sensu wałkować czegoś setny raz tylko dlatego że trafi na arta ktoś niezorientowany w temacie
zgadzam sie. powiedzialem nawet kilka wypowiedzi temu:
Cytat(ja sam)
Jesli Tomasz jeszcze nie odpowiedzial na to pytanie(!) to..
. Podpusnalem pytanie o to kim czuje sie mister Tomasz bo 1) nie czytalem zadnego wywiadu z nim 2) sam bylbym zaintersowany. Jesli istotnie takie pytanie juz padalo sprawa jest jak njabardziej zamknieta.
Mozesz jednak we wstepniaku napisac kim jest i tegu typu informacja jest wg mnie jak najbardziej na miejscu - czyz nie? ;) uf.

Pozdrawiam
Supernova
No proszę Państwa, wywiad poszedł do Tomka, dzięki za śladowy udział tongue.gif Dyskusja która się tu wywiązała jednak na coś się przydała...nie zapytałam co prawda kim jest Tomek Bagiński, ale zapytałam za to co sądzi na temat: grafik komputerowy to artysta czy rzemieślnik? Którym z nich czuje się Tomek Bagiński...tongue.gif Pozdrawiam, jak wywiad będzie opublikowany to dam Wam znać. Ocenicie czy jak mi poszło smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.