Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: artykuły, tutoriale, porady
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
huntercs
witam wszystkich
czekam na Wasze propozycje, co byście chcieli zobaczyć na tego typu stronie, Wy jako użytkownicy?
design nie był specjalnie przygotowywany, narazie taki 'lajtowy'
edit: w menu jest miszmasz, fuzja polsko-angielska
LINK
scanner
A że tak bezpośrednio zapytam.... Jaka jest myśl przewodnia tej strony?
Bo jakoś jej nie widzę...
huntercs
"myśl przewodnia"? hm... trudno powiedzieć smile.gif , narazie jest to projekt który robie w wolnych chwilach co z tego wyjdzie to zobaczymy :]
Fipaj
Pokazujesz nam ładny szablonik i pytasz co tam ma być? ;-) Jak dla mnie może być to, co jest tongue.gif

Podaj więcej informacji...
Dandelion
taka malutka uwaga moze w logu dac width="100%" bo przy mojej rozdzielczosci urywa sie na koncu
huntercs
Cytat
Pokazujesz nam ładny szablonik i pytasz co tam ma być? ;-) Jak dla mnie może być to, co jest

Podaj więcej informacji...

u, z kąd się tak wyrwałeś, już nie miałeś co napisać 'szablonowcu'? masz jakiś uszczerbek na tym punkcie i z kąd taki briliant pomysł?

@Dandelion: dzięki za rade, ale to jest i tak layout roboczy, bardziej chodzi o funkcjonalność
Fipaj
Cytat
u, z kąd się tak wyrwałeś, już nie miałeś co napisać 'szablonowcu'? masz jakiś uszczerbek na tym punkcie i z kąd taki briliant pomysł?

z kąd = skąd
briliant = brilliant

biggrin.gif

Zupełnie nie rozumiem twojego posta. Ale od początku:
1. pokazujesz nam template. napisałem, że ładny, a więc o co chodzi?
2. z twojego posta wyczytałem, że nie wiesz, co na tej stronie ma być.
3. zażartowałem (sugeruje to ikonka przy zdaniu), iż może być to, co jest. słyszałem w życiu bardziej obraźliwe żarty, ale cóż...
4. poprosiłem o informację, jaki jest temat tej strony.

Ty próbujesz mnie obrazić i wiedz, że naprawdę mi przykro, iż tak żałośnie wyszło ;-) Następnym razem: ulżyj sobie, nie przebieraj w słowach! W razie problemów ze słownictwem skontaktuj się ze mną via PW, ustalimy odpowiednie epitety.

A, i By The Way: rzeczywiście mam uszczerbek na tym punkcie. Nawet dwa!
huntercs
extra, tylko może powiesz co widisz pod słowem template i gdzie tu go widisz, bo ja wiem co robiłem?
Fipaj
Za template rozumiem szablon strony, który podałeś do oceny. Co więcej, napisałem, iż jest on ładny, nie wiem, czy zauważyłeś.

OT się zrobił...
PS. Czy wiesz, że 'extra' po polsku znaczy 'dodatkowy'?

@Dandelion: a! no to ocenię na funkcjonalność serwisu na 9/10, podoba mi się ;-)
Dandelion
Fipaj

wydaje mi sie ze mamy ocenic cala funkcjonalnosc strony dodawanie/usuwanie/edytowanie artykolow/newsow itp czy np edytor wyswig albo panel admina a nie jej wyglad
huntercs
że ładny to wiem bo się postarałem, tylko że nigdzie nie udostępniam go jako szablon więc nie pisz już o tym
Fipaj
Czy ty rozumiesz pojęcie "szablon"? Mi się to wcale nie kojarzy ze stronami "1001 darmowych szablonów na twojego BloGaSSkA!!".

wiki://szablon: przedmiot będący wzorcem wykonania jakiegoś przedmiotu lub obrazu
A więc 'Szablon' to, zwykle graficzny, wzór strony.

Nigdzie nie jest napisanr, iż musi być udostępniany za darmo w sieci. To jest po prostu, upraszczając, WZÓR STRONY, JEJ WYGLĄD.

Cytat
że ładny to wiem bo się postarałem

heh, skromność ;-)
huntercs
spytaj pierwszego, lepszego co rozumie pod słowem szablon, właśnie szablony (najczesciej darmowe) które są udostępniane na różnych stronach, które można wykorzystać do tworzenia swoich stron

raczej chodzi Ci o layout tudzież układ winksmiley.jpg
Zajec
W większości ładny kod, ale trafiłem na coś takiego:
http://htr.ovh.org/arts/k-nine.php?Section=MyAccount

1) Elementy nie-liniowe wewnątrz linowych (<span class="lineem"><table width="200" border="0">)

2) Niezamknięte img

3) Brak altów

P.S.
Cytat
Usuń
Nie można by skorzystać z dobrodziejstw utf-8? :-)
huntercs
alty dodałem na MyAccount gdzie niebyło, zamknąłem jednego img i przesunołem spana za tabele, o co chodzi z tym Usuń? rolleyes.gif
Zajec
To forum jest trochę ułomne ;-)

Chodzi o zapis ń jako encji - zobacz sobie źródło strony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.