Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CEPiK
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kicaj
Czy czytal ktos w "Gazecie" w dodatku Gospodarka - Technologie, Media, Telekomunikacja akrtykuł na stronie 27 pt. "Wóz albo przewóz"?
Wersje on-line prawie identyczną znajdziesz na http://www2.gazeta.pl/gielda/1,28845,1594185.html

Co to są za systemy, jak wykonane, w jakich językach, ilu ludzi pracuje w takim projekcje? Cena za taki projekt wynosi grupe pieniądze?

Czy ktos cos wie na ten temat?
Zna ktos odpowiedz na jedno z moich pytan?
spenalzo
Ja znam na jedno: to jest robione za takie pieniądze, jakich w życiu raczej nie zobaczymy...
Zwróć uwagę, na informację, że te dwa przetargi które wygrał Prokom są warte ok. 2-4 MILIARDÓW złotych, więc pytanie, czy będzie to za "grubą kasę" jest co najmniej nie na miejscu :-P
Sir Blade
Cytat
Ja znam na jedno: to jest robione za takie pieniądze, jakich w życiu raczej nie zobaczymy...
Zwróć uwagę, na informację, że te dwa przetargi które wygrał Prokom są warte ok. 2-4 MILIARDÓW złotych, więc pytanie, czy będzie to za "grubą kasę" jest co najmniej nie na miejscu :-P

z autopsji moge powiedziec, ze systemy za dziesiat lub wiecej baniek to zyc nie umierac smile.gif
[Regis]
Cytat
Na razie tylko druga z tych firm otwarcie wyraziła wolę startu w przetargu. - Na pewno złożymy ofertę na CEPiK, ale nie mogę jeszcze ujawnić żadnych szczegółów - powiedział nam Michał Michalski, rzecznik ComputerLandu.

Dlaczego nic mi ie wiadomo ze jestem rzecznikiem ComputerLandu ? smile.gif :wink:Kurcze, co za niespodzianka smile.gif

A teraz do rzeczy: Nie wiem jaka to musi byc kasa, ale pownie wszystko bedzie wygladalo tak, ze Prokom obieca tym od przetargu X kasy jako lapowke i drugie tyle jak wygraja przetarg i dostana kase... W koncu jakos musi Prokom te przetargi wygrywac, a jesli chrzani wszystko jak leci, to nie widze innego sposobu jak tylko lapowki i "kolezenstwo" biggrin.gif
kicaj
Ok czyli temat kasy juz znamy!
W czym wykonane sa te projekty, jakie to jezyki, jak dziala taki projekt?
Sir Blade
cos o cepiku tutaj

polecam sciagnac plik
kicaj
...no wyczerpujacy tez plik spakowany biggrin.gif
Sir Blade
Cytat
...no wyczerpujacy tez plik spakowany biggrin.gif

powinno wystarczyc :wink:
kicaj
...no tylko jeszcze ile osob pracuje nad wykonaniem tego projektu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.