Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 funkcji [?]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Vertical
Witam,
Mam zamiar założyć konto na webd.pl (konto WEBD - Medium) i mam teraz dość nietypowe pytanie (najlepiej do kogoś, kto również ma konto medium): czy są na nim dostępne wszystkie funkcje php? Pytam się dlatego, że znajomy ma konto na webparku, gdzie dostępna jest tylko niewielka część funkcji php, a to tylko dlatego, że konto nie jest tym z najwyższej półki...
Jeżeli jednak ktoś zna jakiś lepszy hosting, który przy okazji mógłby być tańszy (abonament roczny musi zamykać się w 100 pln), to jestem otwarty na propozycje. Prosiłbym jednak o nie komentowanie w stylu "webd.pl jest głupie", bo to i tak do niczego nie zaprowadzi
spenalzo
Takie tematy już były o hostingach winksmiley.jpg

Ja ze swojej strony polecam np. http://www.lh.pl/ - stabilne i niedrogie tongue.gif
Z tym, że ich serwer nie chodzi na apache, a co za tym idzie nie są dostępne niektóre funkcjonalności , jak np. linki w postaci index.php/cos/cos2/ itd
Ale generalnie, serwer jest jak najbardziej wart polecenia.
Vertical
@spenalzo: Przeczytałbyś od początku tongue.gif Nie chodziło mi o polecenie jakiegoś hostingu, tylko o to, czy tam (na webd.pl, pakiet MEDIUM) są wszystkie funkcje php tongue.gif
tiraeth
Cytat(Vertical @ 2006-03-23 18:22:48)
@spenalzo: Przeczytałbyś od początku tongue.gif Nie chodziło mi o polecenie jakiegoś hostingu, tylko o to, czy tam (na webd.pl, pakiet MEDIUM) są wszystkie funkcje php tongue.gif

Tak ciężko zadzwonić/napisać maila?

Webd.pl:
Biuro obsługi klienta (pon.-pt. 9.30-16.30)
tel. (+48 58) 322 52 96
Vertical
Cytat
Tak ciężko zadzwonić/napisać maila?

Pewnie nie, tylko trzeba się liczyć z tym, że na maila będzie trzeba czekać jakieś 2 tygodnie :/
dr_bonzo
Przeciez mozesz do nich napisac (nic na tym nie stracisz) a w tym czasie mozesz szukac innych sposobow uzywkania odpowiedzi.

Nie zgaduj, zmierz smile.gif
spenalzo
Cytat(Vertical @ 2006-03-23 19:22:48)

Ja sie odnioslem do drugiej czesci posta tongue.gif

A opinie o webd.pl --> www.webhostingtalk.pl - nie tylko o php, ale ogolnie o tym serwie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.