Hej
Cytat
Chamstwo i bezczelność tegoż dzieciaka przekraczają wszelkie formy dobrego smaku, jakie staramy się chyba (łącznie z Tobą) tutaj promować.
Czy osoba zaintersowana zostala poinformowana ze tak robi? Czy ta wiadomosc zrozumiala? .. ;)
Cytat
Twoje słowa "ktoś musiałby być totalnym idiotą, żeby tam coś wpisać" do mnie nie przemawiają. Widziałem już niejedną skrajność i wiem, zę ludzie są zdolni do wszystkiego.
Wiec nalezy wg ciebie byc mesjaszem na sile i w imie
kogos lepszosci w jego imieniu podjemowac akcje? Pozwole sobie przytoczyc to co zrozumialem z rozmowy - twierdziles ze strona ktora stworzyl rdpan sluzyla do sciagania hasel do cudzych blogow w blog.pl
1) w zaden sposob nie moge polaczyc blog1233124.prv.pl z blog.pl
2) strona z tego co mi wiadomo nie zastapila zadnego duzego serwisu z blogami
3) o adresie dowiedizaleismy sie od Pucka ktory jest zamieszany w sprawe - domniemuje ze ma osobiste zatargi z rdpanem a skoro obaj Panowie sa mlodocianymi sugerowalbym wypowiedzi rowniez Pucka traktowac z ostroznoscia.
4) Czy jesli stworzen storne "podaj nazwe bloga oraz haslo" to jest przestepstwo? ...
Cytat
Nagonka powiadam - czesto spotykam "poczatkujacych" w ten czy inny sposob z internetem, komputerami etc - poki co niezaleznie od wieku zauwazam ze pojawia sie pomysl "a gdybym tak mogl dostac sie do jego jej hasla i zrobic jej/jemu psikusa". Mysli mlodencow kiedy ma sie dostep o internetu oraz pozor nienamierzalnosci czesto beda wokol tego tematu drazyc.
Cytat
Zapytam tylko o jedno - dlaczego rdpan nie pofatygował się aby wyjaśnić sprawę tutaj lub korzystająć z PW/meila tylko założył wątek w którym zostałem cham,sko obrażny w sposob, na jaki zwykle regaguję nakładzeniem po pysku?
Byc moze dlatego ze taki watek zalozyl Puciek zeby go oszkalowac? A moderatorzy mu przyklasneli.
Byc moze dlatego, ze chcial pokazac innym formumowiczom, ze nie zgadza sie z tymm ze ktos mu zwraca uwagem albo nie zrozumial dlaczego wogole ktos cos robi w jego sprawie.
Byc moze dlatego, ze nie korzysta z PW nie lubi tej formy komunikacji.
Byc moze dlatego, ze nie intersuje go Regulamin nie czytał go.
Byc moze dlatego, że jest 1x latkiem.
Cytat
Aby mieć święty spokój, zamykam ten wątek, do godz. 14.50 zostanie on usunięty.
A ja prosze zeby zostal na troche. Chcialbym zauwyazyc ze rdpan sie nie wypowiedzial.
Cytat
Niniejszym rezygnuję ze zbanowania użytkownika rdpan z powodu wykonanej przez niego strony
Prosze o przeslanie inforamcji na jego adres e-mail zeby go poinformowac o tym co sie dzieje.
(edited)
Pozdrawiam