Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Gierki-online.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
z3L
Witam.

Chciałbym przedstawić wam moje dzieło (oskryptowanie):

http://evogroup.mhosting.pl/gierki/

Za niedługo domena zostanie przekierowana i gierki-online.pl ruszą.. Jest to faza przedostateczna, jeszcze można coś zmienić - co o tym sądzicie?

P.S. Projekt posiada panel admina, z którego można dodawać gry, usuwać gry, wysyłać maile do osób subskrybowanych.
nazihipi
Cytat(z3L @ 1.09.2006, 00:57:56 ) *
Chciałbym przedstawić wam moje dzieło (oskryptowanie):

Nie wiem dlaczego, ale bez kodu trudno jakoś mi ocenić kod :roll2: , chyba, że masz na myśli html, który rozjeżdża się w Operze 8.5
LBO
A maszpozwolenie na uzycie tego ludka w logo (Bo w jakiejś znanej grze, pokroju Crasha Bandicoota, juz go widziałem)?

Dodałbym także linki do miniaturek (na razie tylko tytuły są klikalne) i AJAX'owe ocenianie (klikasz na gwiazdkę AJAX załatwia wszystko po stronie serwera).

Ogromnym minusem jest to i layout na tabelkach oparty.
Cysiaczek
Ocenię na 8/10 - przejrzyście, schludnie, na temat. Minus za te nieszczęsne tabelki i to niebieskie prążkowane tło - oczopląsu można dostać.

Pozdrawiam.

aha. @LBO ma racje z tymi gwiazdkami i Ajaxem.
Lethys
Mi sie oskryptowanie oraz sam layout podoba ale powinienes dac linki w rysunkach ...
huntercs
to jest rayman i to jeszcze z oficjalne strony ubisoftu laugh.gif
shpyo
zrób kliknięcie na zdjęcie z grą! Tak jest bardziej intuicyjnie dla użytkownika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.