Szakal
14.09.2006, 21:20:17
witam! jak za pomocom JS dodać pozycję do pola select? Zna ktoś jakomś metodę ?
mike
14.09.2006, 21:25:45
Obiekt
DOM::Select posiada właściwość
options[].
Utwórz sobie obiekt
DOM::Option i dodaj go do tablicy opcji.
Szakal
14.09.2006, 21:51:02
aha, super! już wszzyyyssttkkooo wiemm...! Serio nieda się prościej ? :/
mike
14.09.2006, 21:55:17
Nie.
P.S.
A co w tym trudnego?
Szakal
14.09.2006, 22:02:45
jak masz ochotę utrudnić komuś jeszczebardzież zycie a nie pomóc to niepisz nic! ok ? THX Chyba poto jest To forum? hmm ? wjedź scroolem na samom górę i przeczytaj jak się nazywa to forum... czyż nie "przedszkole"?? chyba, że u Ciebie widać zamiast tego "Zaawansowany" czy coś w ten deseń...
mike
14.09.2006, 22:16:15
Wiem co tam jest napisane.
Za to Ty widać nie znasz zasad panujących na forum.php.pl, Przedszkole to nie jest synonim, do nic nie potrafię, nie dam rady sam myśleć, dajcie mi gotowca a najleppiej zróbcie za mnie.
Zapytałeś jaka jest metoda. Podałem Ci konkretnie. Tworzysz nową opcję (czyli obiekt Options) i dorzucasz go do tablicy opcji (czyli options[]).
Zapytałem też co w tym trudnego?
I jesli nadal nie potrafisz, to zamiast płakać i użalać się nad sobą, masz mozliwość powiedzieć co sprawia Ci Ci trudność, gdzie sie gubisz. Możesz pokazać kod, który złożyłeś, próbowałeś napisać lub z którym pracujesz. Pomożemy!
To forum jest po to by Ci pomóc, podpowiedziami, radami lub bezpośrednio kodem, ale nie wtedy kiedy Ty się opierdzielasz i nie starasz się myśleć i pracować samodzielnie.
mikmas
23.02.2009, 14:56:30
O! Szukałem właśnie tego! Dzięki za pomoc, mike
Szakal! Na forum otrzymuje się konkretne odpowiedzi na konkretne pytania. Mike powiedział ci sposób. Ja np. też nie wiedziałem dokładnie jak to zakodzić, ale dał tyle wystarczających kluczów, że w google w 10 sekund znalazłem dokładny kodzik. A jak nie znajdziesz na google to kulturalnie należy się zapytać jak to zrobić, a nie płakać. Po pierwsze słownik (bo błędów to ładnie zrobiłeś w poście), 2 - kultury. Bo się trochę ośmieszyłeś
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.