KIlka zmian w css. Wywalilem float:left; ktory powodowal rozjeżdzanie sie tekstu pod IE5(ach te szkolne pracownie ;] )
Cytat(seaquest @ 17.09.2006, 13:41:45 )

"Numerek dnia" w IE 7 nadal się sypie.
Nie mam IE7 ;] przydałby się screen, pewnie o marginesy chodzi ;] Poprawione
Cytat(Turgon @ 18.09.2006, 15:44:12 )

Niestety znalazłem kolejny błąd! Potrzebne jest łamanie textu. Zobacz na stronę na newsa jakiego dodałem.
Uwierz mi - takich wpisów nie bede dodawał ;]. Ale pomyśle nad uzyciem overflow dla artykułów ;]
Cytat(Prph @ 18.09.2006, 16:14:57 )

IMHO, ajaksowy efekt w poradzie malo praktyczny. Moze i ladny, ale wolny. Znacznie lepiej, jakby tekst wylanial sie caly.
Dodalbym podswietlenie po najechaniu na tytul posta. Wtedy od razu widac, ze to link.
Adrian.
1. Zmienione

2. Dodane
Cytat(ano @ 18.09.2006, 18:02:47 )

Proponuję zamienić w postach < na > (lub coś takiego). Jedno użycie <!-- rozwala całego bloga :/
3. Panowie ale kombinujecie(i fajnie) =) System jest surowy, bbcode bedzie i zamiana < tez bedzie 
bbCode już jest, zamiana znakow specjalnych etc.
Cytat(tiraeth @ 18.09.2006, 18:52:41 )

Coś się wysypało

Juz naprawiłem.. Fakt z panelu sie tego naprawić nie dało =)
-------------------------------------------------------------------------Nie chciałem tworzyć nowego tematu wiec odświerzę lekko atualny. Blog juz działa i sporo rzeczy poprawiłem, smieniłem lekko kolorystyke, uporzadkowałem kod html/css, wywaliłem niepotrzebne obrazki, poprawiłem numerek dnia(juz nie ma problemow z IE(chyba)). Całość dostepna pod przyjemniejszym adresem
http://srodek.info Czekam na komentarze