Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] prosze o ocene stronka o Dodzie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
pawka
Witam, jak w temacie , prosze o ocene stronka o Dodzie:
[zmoderowane]
wszystko przymitywne: include i żadnych bd.
A szkoda, że bez nich. Nie moge opanować tego...sad.gif(((
Dzięki
My4tic
Ehhhhhh...

Kodu raczej nikt nie pochwali smile.gif Strona wygląda jak siłą wydarta z jakiegoś edytora WYSIWYG albo robiona metodą kopiuj wklej. Część layoutu oparta o tabele, część o DIV'y ...stosujesz niewłaściwe tagi, pełno CSS'a, ktory powinien wylądować w osobnym pliku, niepodomykane tagi, sporo zbędnych.... dość marnie to wyglada winksmiley.jpg

Grafiki nawet nie oceniam - poza tym niewiele jej jest...

I jeszcze jedna sprawa - jakiej jesteś płci? Jakiej płci są Twoje koleżanki? Sorry ale mam wątpliwości...

Cytat
Też jej kiedyś nie lubiłem (...)

Cytat
Wyszedłam z tego koncertu kompletnie oczarowana (...)

Cytat
Koleżanki zaciągnęli mnie na jej koncert (...)

Z drugiej strony... biorąc pod uwage to, że chyba nie masz za wielu lat i chyba jesteś dziewczyną to nie jest tak źle.... Duzo nauki przed Tobą więc powodzenia.
cansado
Mi nie podoba się napakowanie reklamami google. Poza tym sporo fotek na tej stronie albo b. mała albo w fatalnej jakości. No i wpisanie słów kluczowych : "Miss World 2006 Doda Beata Kozidrak Doda Mandaryna Mandaryna Doda, teledyski Doda, Bar Taniec z gwiazdami Taniec z gwiazdami teledyski Anna Mucha Cichopek Mapa Polski Mapa Warszawy Doda i Radek Doda Doda, najlepsze Monika Brodka Mandaryna, teledyski Doda, teledyski" na dole strony mocno kontrowersyjne.

Aha, jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi - Po wpisaniu do google'a hasła Doda otrzymuję : 3,170,000 Polish pages for Doda. W związku z tym mam pytanie: Po co robić kolejną, niczym nie wyróżniającą się stronę o Dodzie ?
sf
Strona jest beznadziejna. Jeszcze nie widziałem, aby oglądanie galerii było tak uciążliwe. Każdy dział to tak naprawdę reklamy google. Nie jest zrobiona dla użytkowników, tylko dla Ciebie byś trochę dorobił. Tylko nikt w to nie będzie klikał.

Poprostu totalna kicha.
shpyo
typowy przykład strony typu doorway :/
Zamknąć topic lub wywalić ten topic!!
Prph
Link z sygnaturki do Anny Muchy.

Cytat
Witam. Kochani, wprowadzam tu komentarze, ale od kilku dni
jakieś debiłi wpisują tu wulgaryzmy i spam, i od kilku dni siedze i to kasuje.
Przykro mi, ale jestem zmuszona uprzedzić, że nadal będe kasować
wulgarnie opinie o Anie, poniewsasz ją bardzo kocham!!!

Cytat
anna macha jest fjna poniewaz fajnie gra w serialu M jak miłosc\"

Rany blink.gif Typowy blog gimnazjalistki. Co ciekawe, chlopcy tez sie tam wypowiadaja i sa rownie madrzy jak sama autorka.

1. Strona ochydna.
2. Tresc 4x gorsza.
3. Fotki beznadziejne.
4. ... szkoda slow.

Po co bylo zakladac strone? Lepiej miec durnego bloga. Przynajmniej wtedy mozna po linku poznac i nie klikac winksmiley.jpg

Adrian.
nospor
Mam dziwne przeczucie ze chodzi tu bardziej o reklame nic o ocene, tym bardziej ze nie ma co tu oceniac, strona jak zauwazono "nielegalnie sie pozycjonuje" i autor dopiero co sie zarejestrowal...

~seaquest: to ja jeszcze powiem, że google i tak nie widzi sygnatur użytkowników, więc nie należy liczyć, że forum.php.pl będzie pozycjonowało stronę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.