Cytat(trucksweb @ 28.09.2006, 16:59:01 )

btw. co mnie ostatnio mocno denerwuje to chamstwo na stronach WWW:
przyklad chocby z "twojej":
ladnie witasz odwiedzajacych:
"Witam cię na witrynie Łukasza Adamika.
(..)
Kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 0668356159 (sieć ERA) jest możliwy codziennie w podanych poniżej godzinach. Od poniedziałku do piątku mogą państwo spróbować kontaktować się w godzinach porannych, podczas mojego pobytu w Gliwicach"
I to jest wykladowca ?autorytet ? Na wszystkich stronach jakie wykonalem dla Klientow dbalem o takie zachowania. Z kilkoma osobami juz nie utrzymuje kontaktu, wlasnie przez taki brak szacunku dla drugiej-nieznajomej albo i znajomej- np. studenci osoby !
Uśmiałem się trochę czytając ten post ... ale dlaczego - to za chwile.
Najpierw kilka rzeczy:
1. Dzięki wszystkim tym, którzy oceniali stronę, a nie zawartość.
2. Jeśli chcecie szukać jakiegoś głębszego sensu w powstawaniu stron domowych to poza tym że wejdą i odwiedzą ją wyłącznie wasi znajomi to ja nie widzę ... i w takim celu moja strona została zrobiona. No bez przesady żeby doszukiwać się użyteczności od prywatnej strony.
3. Co do handów i menu to się zgodzę - handy zmienie, menu postaram się przyśpieszyć, bo przyznam że w momencie gdy je sobie wymyśliłem nie wiedziałem że będzie na dłuższą metę tak upierdiwe.
4. Co do warnów i rozjeżdżania to u mnie to nie wychodzi ... ale wierzę na słowo - jutro zaktualizuje Firefoxa i sprawdzę.
5. Co do wpisywania się w tak wiele katalogów - prosta sprawa - jak ktoś (raz na rok) wpisze w Google Adamik to chce żeby trafił na moją stronę.
A wracając do tego od czego zacząłem:
1. Co mnie ostatnio mocno denerwuje to ludzie, którzy potrafią przyłapać cię na tym że Państwo napisałeś z małej litery ... natomiast nie wiem w jaki sposób wnioskują że jesteś wykładowcą ... no bo się zastanawiam ... ale pewnie dlatego że treść na mojej stronie jest mało interesująca i użyteczna i nie byli w stanie przeczytać że jestem dopiero studentem pierwszego roku i z całym szacunkiem dla tych którzy mnie uczą to do wykładowcy mi dużo brakuje.
2. Druga sprawa - muszę to powiedzieć nawet w zamian za warna - cieszę się że w swoim otoczeniu nie mam takich
Osób jak
Trucksweb, bo obrażanie się i zrywanie kontaktu przez takie coś jak to napisałeś - chamstwo, czyli nie zwrócenie uwagi na biurokratyczny i śmieszny szczegół (małą literkę p)- to dla mnie po prostu głupota i wyłączne zainteresowanie własną
Osobą, którą uważa się za
Pempek świata. Ale twoja sprawa ... współczuje tylko ludziom, którzy z
Tobą utrzymują kontakty.