Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: stronka we flashu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Home
wiem ze nie lubicie flasha ale nieraz jest fajny i pocieszny smile.gif Ta strone www.skydream.prv.pl zrobilem 2 lata temu dla bylej laski smile.gif Nie chce jej oceniac bo juz po samych reklamach (lycos) mozna jej dac -10 smile.gif
gszesiek
mmmmmmmmmm
długo się otwiera, ale czekałem winksmiley.jpg

a ja sobie jeszcze raz oglądałem smile.gif
(jak masz jeszcze jedną w tym klimacie, to dawaj)
tansky
Ciekawy pomysł na stronę, drobiazg ale miły kiedy się ktoś czasem natknie. Opracowanie graficzne dosyć dobre, o ile opracowaniem graf. można nazwać dwa, całkiem przyjemne, obrazki. A teraz minusy:

- Srednio dobrze dobrana muzyka, do tego bez możliwości jej wyłączenia. Za krótki ten loop, zaczyna wkurzać przy trzecim powtórzeniu. Chyba możnaby tą mp3-kę dać dłuższą a w 64 kbps. Ewentualnie pokombinuj jak podczytywać kolejny fragment/inną piosenkę już w trakcie przeglądania strony.

- Co to lata po tym obrazku? Świetliki? Dmuchawce-latawce? Nie bardzo rozumiem tego sens, nie wspominając że całość nieźle żre zasoby procka. No i to chyba jedyna przyczyna wykonania tego we flashu...

Moja ocena: 6/10
.rh-
Fajna strona, 9/10, fajna grafika, wcale tak dlugo sie nie laduje;), Ogolnie takie strony po przebudzeniu chcialbym ogladac:)

@tansky Chcialbys znac dokladne pochodzenie tych zwierzat ktore tam lataja? Przeciez golym (mym) okiem wydac ze to nie sa latawce, ale jak chesz juz tlumacze

Zwierzeta na gorze to zapewne wrony, nad woda wiadomo, komary, a te swiecace kropki to swietliki:)

Pozdrawiam!
WereWolf
stronka wygląda fajnie...

ale jeśli chodzi o stronę techniczną, jest jeden poważny błąd...

przy przechodzeniu kolejnych stron nie ma ograniczenia... przykładowo przechodzimy na stronę pierwszą, strzałka w lewo i... undefined, w drugą stronę to samo smile.gif
Home
Z rok temu mialem zrobic przewijany w na boki ekran ale to zrobie jak mnie ochota najdzie. Dzieki za takie dobre oceny chociaz nie chcialem jej oceniac smile.gif To jeden z prostszych moich projektow. Oczywiscie moglbym dodac wylaczenie muzy, albo zmiana na inna muzy z malym paskiem loadera zeby na wstepie sie nie ladowalo dlugo, jest duzo pomyslow, ale flash mi bokiem narazie wyszedl "narazie". css i standardy mam za soba, czas na php i baze biggrin.gif

ps slonce zjada pol proca 25 fps blinksmiley.gif

pozdrawiam
Zajec
2 minuty nawiązywania połączenia, podziękowałem.
trucksweb
Cytat
Przekroczono limit polaczenia

dry.gif przy laczu 5mb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.