Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout]pracownia projektowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Volume
http://free.of.pl/n/navajo/x/

moj stary zalazek strony biura projektowego. Prosze o ocene przede wszystkim pomyslu, jak sie wam to widzi, co byscie zmienili..
SongoQ
Hm kolorki troche mi sie nie podobaja. Kontakt, realizacje za wielkie i nie zaznacza sie jak najezdzam na ikonki. Ale pomysl ciekawy smile.gif
Prph
Pomysl z grandientem linkow raczej zly - kiepsko je widac.
Linki nie dzialaja (nie wiem czy powinny).
Ikonki brzydkie.

Pomysl calkiem dobry winksmiley.jpg

Adrian.
Volume
Cytat(SongoQ @ 6.10.2006, 11:10:46 ) *
Kontakt, realizacje za wielkie i nie zaznacza sie jak najezdzam na ikonki.
Co to znaczy 'za wielkie'? Za wielkie w stosunku do reszty linkow? Mozesz jeszcze napisac z jakiej przegladarki korzystasz?
Cytat
Linki nie dzialaja (nie wiem czy powinny).
Nie powinny - chodzi tylko o lay.

pozdro
tansky
Cóż... ciężko te parę kwadracików nazwać layoutem. Gdzie i jak prezentowany będzie content? Tekst? Zdjęcia? Logo? Nawigacja poddziałów?

Jednak już na tym etapie odpuściłbym sobie i zabrał się do roboty od nowa. To że projekty arch. robi się czarno-białe nie oznacza że Twoja strona też musi być taka. Wręcz nie powinna, a już na pewno nie w ten sposób (to nawet nie skala szarości a czarny/biały/mniej szary/bardziej szary). Nieporozumieniem jest też zlewający się z tłem gradient na literach menu oraz ich wielgachny rozmiar. Zaprojektuj stronę większą, zdecydowanie w innej palecie kolorystycznej i poszukaj lepszych ikon.

+ za css i xthml
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.