Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.magiczny.wroclaw.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jono
Stworzyłem sobie taką małą galerię zdjęć i jestem ciekaw waszej opinii o oprawie tych zdjęć... smile.gif

http://www.magiczny.wroclaw.pl

Zapraszam
Fuzja
Co racja to racja, Wroclaw jest magiczny, iękne miasto.
Dla mnie 10/10 nawet kod niezły, mam mieszane uczucia co do do połowy widocznego "Wrocław".
gszesiek
lol pięknie, masakra smile.gif
jedyne co mi się nie podoba to "WROCŁAW" za bardzo przycięty i walidacja (nie mam kółeczka zielonego)
ale klimacik jaki stworzyłeś - bomba smile.gif
jono
Nie będę ukrywał, że ten do połowy obcięty Wrocław ma swoje konkretne zastosowanie - wzorowałem się na logo lotniska Dusseldorf International - link - które w swoim czasie wywołało burzę, właśnie przez obcięcie połowy liter. Ale wkrótce większość zmieniła zdanie - to logo było na tyle pobudzające, że dosłownie każdy pasażer je zapamiętywał i w krótkim czasie lotnisko wybiło się na jedno z czołowych lotnisk w kraju - właśnie dzięki logo...

Taka ciekawostka smile.gif
Marusz
Popraw:
http://www.magiczny.wroclaw.pl/index.php?p...ppl/boom.jpg%3E

Bardzo ładne zdjęcia.
tiraeth
Widzę, że nawet zdjęcie na Pergoli zrobiłeś :] Pięknie przedstawiłeś Wrocław ale uważam, że dobrze zmodyfikowany Lightbox by wystarczył smile.gif

Poza tym wymieszanie DIVów z tabelami (w miniaturkach) jakoś tak psuje wszystko winksmiley.jpg

Zrób więcej zdjęć :]
Denver
Śliczne zdjęcia, to prawda... A ten most na pierwszej fotce - już zaczynam go mieć dość, a to dopiero pierwsze tygodnie na Politechnice winksmiley.jpg
DeyV
Świetne fotki!

Co do strony:
- nie podoba mi się napis: about - jak zwykle czepiam się fonttype.
- dymek informacyjny - bardzo często białe napisy pojawiają się na białym tle - są całkowicie nieczytelne. Warto byłoby wyświetlać ja na jakimś, nawet lekko przezroczystym, jednak dającym pewien podkład, tle.
- nie podoba mi się nadruk na zdjęciach. Mógłby wyglądać lepiej.
jono
Z tym dymkiem informacyjnym to parodia, narobiłem się jak głupi, żeby wyświetlało półprzeźroczyste tło w IE i FF no i u mnie działa smile.gif Więc u mnie jest tło 50% przeźroczystości... a w jakiej przeglądarce nie miałeś tego tła??
DeyV
FF 2.0 i IE 6 Sp1 x64 nie pokazują tła pod dymkiem. Przykro mi winksmiley.jpg

(obrazek img/tlo.png jest niedostępny )
sticker
nom jest mały problemik w ff2 ale ogólnie super smile.gif Pozdrawiam ludzi mieszkających w naszym pięknym Wrocławiu winksmiley.jpg
1010
Jak ten wrocław ma być obcięty to może troche mniej snitch.gif
Khobar
Hmmm kocham to miasto ..a zwłaszcza tak podane biggrin.gif
Co lepsze fotki usmieciłem sobie na dysku aby czasami pooglądać laugh.gif
Tak więc pełne uznanie

A jezeli chodzi o stronę to bardzo dobrze zrobiona , chociaż faktycznie troszkę dziwny ten ucięty napis tongue.gif

P.s. Przydały by sie jeszcze jakieś fotki z Ostrowa Tumskiego , uwielbiam tam siadać w nocy ( jest taki ogródek tuż przy odrze , siada tam się za barrierką nogi dyndają nad odrą - wiekszośc powinna to kojarzyć tongue.gif duzo zakochanych par jak jest ciepło tongue.gif) Widać kapitalnie oświetlony wrocław wtedy ...no i ewentualnie sam ostrów oświetlony , ale to już było wiele razy tongue.gif
cyphelf
Trochę niewygodnie się ogląda, przydałby się spis zdjęć w postaci miniaturek i ewentualnie podział na tematyczne galerie. Jeśli chodzi o zdjęcia to świetne.
McGoo123
Piekne zdjecia... widze, że tak jak ja uwielbiasz WROCŁAW... Zapraszam do siebie tam znajdziesz galerie ze zdjeciami Wrocławia mojego autorstwa :-) www.mcgoo.ovh.org aarambo.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.