Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Doskonaly darmowy serwer z php i MySQL
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stańczyk
Lubię się dzielić swoim szczęściem z innymi snitch.gif chciałbym więc polecić Wam bardzo dobry darmowy serwer z obsługą php i MySQL. Moim zdaniem doskonale nadaje się dla wszystkich takich jak ja czyli stawiających swoje pierwsze kroki w php.

Powierzchnia dyskowa: 300 MB
Miesięczny limit transferu: 30 GB
Baza danych MySQL: TAK
Obsługa php: Tak
- brak limitów na rozmiar przesyłanego pliku
- brak reklam

Natychmiastowa aktywacja! W Polsce za takie coś zaraz by chcieli nie małe pieniądze.

[zmoderowane]
Balas
A jak jest ze szybkością, niezawodnością? Działa funkcja mail i wyłączony safe mod? Na jakiej wersji php i MySQL jedzie? Przydało by się trochę więcej danych ;]
MatheW
Apache/2.2.3 (Unix)

PHPv5.1.6 MySQL v5.0.24a-Debian_4-log

Niestety na pierwszy rzut oka nie widze mozliwosci podpicia domeny
Seth
A mnie to smierdzi spamem
Stańczyk
Cytat(Seth @ 22.10.2006, 19:56:09 ) *
A mnie to smierdzi spamem

Ha. Ja nie mam nic wspólnego z tą firmą. Po prostu chciałem pomóc takim początkującym jak ja.

Oczywiście ja bym domeny na ten serwer nie podbijał. Bo jak wiadomo żywotność jest ich bardzo krótka. A może będzie wyjątek...

Co do niezawodności to z PHPBB nie było problemów. O dziwo po kilku dniach Phorum przestało działać.
Ale mam WordPressa na tym serwerze i od miesiąca jest ok ( no chyba tylko raz przez kilka godzin strona była niedostępna).
hwao
Cytat
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera www.ifastnet.com.

Brak strony
kszychu
Tak więc nie będziemy innych wpuszczać w ten kanał. Moderuję i zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.