Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc w php i MySQL
Forum PHP.pl > Forum > PHP
xpavlo
Witam
Jestem poszątkującym uczniem i totalnym lejkiem w php Troszkę przeczytałem już ksiażkę "php i MySQL Tworzenie stron www - Wydanie 3" i obrałem sobie ambitny plan zrobić jakąś bazę danych w php i mysql z wykorzystaniem klas, To znaczy jakiś np sklep internetowy czy coś takiego, i prosił bym o pomoc, bo nie bardzo wiem od czego zacząć a mianowicie Jak utworzyć klasę aby zapisywała i odczytywała z pliku do bazy mysql i co powinna zawierać taka baza
Dziękuję za Pomoc
Pozdrawiam !
Cysiaczek
O. Kolejny człowiek robi błąd i zostaje programistą tongue.gif

No to na przywitanie przeczytaj kursy dla poczatkujących, naucz się podstaw programowania, napisz księge gości, małe newsy, a dopiero potem szukaj pod słowami 'klasy' i 'obiekty'. Nie wszystko na raz i naprawde pomału. guitar.gif
Temat: Kursy dla poczatkujacych

Powodzenia i pozdrawiam,
TexPac
dokładnie zgadzam się z Cysiaczkiem winksmiley.jpg Uczę się php od jakiegoś czasu i na początku myślałem, że po przeczytaniu książki powinienem potrafić już pisać jakieś fajne, wypaśne strony itd. smile.gif Otóż okazuje się, że do tego potrzebne jest jeszcze doświadczenie, a dlaczego? Bo jakiś tam kod można zapisać na wiele sposobów smile.gif Ciągle szukam innych rozwiązań co pomoże mi "poszerzyć horyzonty" jeśli chodzi o php smile.gif
marast78
a ja proponuję popisać sobie w C...a potem przejść na php..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.