No cóż jako linuksowiec lekko musiałem pokombinować żeby to przynajmniej pliki znajdowalo ;]
1 sprawa
W pliku index.php w 1 linijce includujesz ../lib/Base.php a nastepnie w pliku Base.php sprawdzasz czy istnieje katalog /lib/ Czy to nie jest troche bez sensu? o.O
No ale coż... zmienilem sobie na katalog /lib na /Lib (nie wiem dlaczego buld path mi takie ścieżki wygenerował) w index.php podmienilem pierwszą linijke odświerzam strone i widze
Cytat
Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in /home/hellson/public_html/siteworks-framework/Lib/Config.php on line 114
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hellson/public_html/siteworks-framework/Lib/Config/Drivers/Yaml/Spyc.class.php on line 222
Fatal error: Class 'Struct' not found in /home/hellson/public_html/siteworks-framework/Lib/Log/LogEventStruct.class.php on line 11
Pierwszy warning chyba kazdy zna ;]
Co do drugiego sprawdzaj zmienna przekazywaną do petli czy jest tablica
Trzeci komunikat wywolany jest dwoma słowami: "extends Struct". Nie wiem gdzie jest ta klasa schowana...