Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sport - pilka nożna
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
acztery
tak mnie ciekai jak druzyna Waszym zdaniem jest najlepsza. Do nie dawna myslalem ze to Real Madryt albo Chealsy London ale po dzisiejszym pucharze Hiszpani zdecydowalem ze to Chealsy London . Przez tych frajerów z Madrytu przegrałem 20 zł
Fuzja
Oceniasz zespół po jednym meczu biggrin.gif?
To obejrzyj jaki mecz chelsea ze słabym zespołem angielskim, może akurat dostanie fartem 1:0 juz będą słabi i będą frajerami ?
Vertical
Arsenal i Man United ze wskazaniem na Arsenal. Niby teraz Manchester jest najlepszy w lidze, ale to Arsenal doszedł ostatnio do finałów LM. Barcelona wygrała, chociaż na pewno bardzo im pomogło zejście Lehmana.
@acztery: pisze się "Chelsea" chyba, że chodziło Ci o jakieś specjalne określenie.
dr_bonzo
Zamykam:

- masz jakis benchmark zeby sprawdzic ktora druzyna jest najlepsza? Skoreo te "cieniasy" (nie znam nazwy tej druzyny) sa lepsze od RM (uprzednio najlepszej druzyny) to sa najlepsi, nie? tongue.gif
- na tych samych frajerach moglbys zarobic kilka $k gdybys postawil na druzyne przeciwna
- a wiekszosc i tak kibicuje przewaznie lokalnym druzyna smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.