Cytat
Dla mnie zdecydowanie prostota jest ważna, a nie jakieś wodotryski, które raz zwalniają pzreglądarkę a 2, storna puchnie.
Nie mysle o zadnych wodotryskach, zadnych gownach latajacych za myszka. Tez jestem zwolennikiem prostych i przejrzystych stron. Ale rownoczesnie stron estetycznych i ladnych - twoja niestety sie do takowych nie zalicza (dla mnie). Co do puchniecia strony - a po co dajesz naglowki w menu jako obrazki (te z odbiciem)? Czy nie moglby to byc normalny napis? To jest wlasnie dla mnie przesadzanie. Dla marnego efektu 'strona puchnie'.
Cytat
jak zwykle koledzy " trują bez sensu "
Moze dla ciebie. Powiedz mi czy widzisz jakas roznice (nie tylko w wykonaniu) w layu podanym w tym temacie, a podanym w innym (pierwszy z brzegu:
Temat: layout Fedorapl).
Jeszcze do Kretona: wlasnie - ile u ciebie 'na dzien dobry' bedzie obrazkow? 4 (logo + 3 naglowki). Teraz looknij na
http://img504.imageshack.us/img504/5893/fedoraplgo4.png. Ile tam bedzie obrazkow po pocieciu (pomijajac te w artykulach - mowimy o layu)? Daloby rade zmiescic sie w 3 (logo + tlo dla naglowkow (ktore mozna wykorzystac tez w menu pokazujac niecale) + jasne tlo menu). I nazwiesz to spuchnieta strona?