Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay] Centrum przygotowania
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kreton
Witam.
Proszę Szanownych użytkowników o ocenienie/zkomentowanie mojego laya. biggrin.gif Narazie wersja graficzna. Ale już za chwilkę będzie pocięty na XHTML + CSS oczywiście. biggrin.gif. Narazie lay jest jeśli chodzi o szerokość dosyć wąski, ale oczywiście wielkość będzie dostosowywana do szerokości okna przeglądarki. Strona o mało ciekawej tematyce, w sumie to strona/baza materiałów dla nauczycieli. Oczywiście materiały pojawią się później. Bez owijania w bawełnę :

http://kulpa.nazwa.pl/centrum.jpg

Miłego oglądania.
Adrian Staniszewski
W skali od 0 do 10 : 0 ;]

To jest lay ? a co poza jednym efektem w topie i tym samym w nazwach działow jest tam z grafika zwiazane questionmark.gif ;]

Dla mnie jest to screen marnego szablonu html ;] layem tego nazwac nie mozna
phpion
Jak dla mnie rowniez 0, a wrecz -1 za zly efekt lustrzanego odbicia. Spojrz jak wygladaja literki typu 'y' czy 'g'. Czy tak w rzeczywistosci by sie odbijalo?? Ogolnie cienizna...
PS: nie przesadzasz z nazywaniem tego layem?
Kreton
Dla mnie zdecydowanie prostota jest ważna, a nie jakieś wodotryski, które raz zwalniają pzreglądarkę a 2, storna puchnie. Ogólnie spoko, każdy koment się liczy. Postaram się poprawić smile.gif
acztery
jak zwykle koledzy " trują bez sensu " lay to lay i to mazna nazwac lay jak kazdy projekt graficzny ....

Zwykła strona. Lustrzane odpicie jest ok moze ta literka Y coś tam zaslania ale jest ok. Kolory dobre ładnie.
Mi się podoba. 4/10
phpion
Cytat
Dla mnie zdecydowanie prostota jest ważna, a nie jakieś wodotryski, które raz zwalniają pzreglądarkę a 2, storna puchnie.

Nie mysle o zadnych wodotryskach, zadnych gownach latajacych za myszka. Tez jestem zwolennikiem prostych i przejrzystych stron. Ale rownoczesnie stron estetycznych i ladnych - twoja niestety sie do takowych nie zalicza (dla mnie). Co do puchniecia strony - a po co dajesz naglowki w menu jako obrazki (te z odbiciem)? Czy nie moglby to byc normalny napis? To jest wlasnie dla mnie przesadzanie. Dla marnego efektu 'strona puchnie'.
Cytat
jak zwykle koledzy " trują bez sensu "

Moze dla ciebie. Powiedz mi czy widzisz jakas roznice (nie tylko w wykonaniu) w layu podanym w tym temacie, a podanym w innym (pierwszy z brzegu: Temat: layout Fedorapl).

Jeszcze do Kretona: wlasnie - ile u ciebie 'na dzien dobry' bedzie obrazkow? 4 (logo + 3 naglowki). Teraz looknij na http://img504.imageshack.us/img504/5893/fedoraplgo4.png. Ile tam bedzie obrazkow po pocieciu (pomijajac te w artykulach - mowimy o layu)? Daloby rade zmiescic sie w 3 (logo + tlo dla naglowkow (ktore mozna wykorzystac tez w menu pokazujac niecale) + jasne tlo menu). I nazwiesz to spuchnieta strona?
enigma
Cytat(Kreton @ 5.11.2006, 20:09:08 ) *
Miłego oglądania.

czy ja wiem, lubię proste strony, ale ta dla mnie jest za prosta, kolorki jak dla mnie by były
nagłówki trochę straszą, wielkością i jakością, stopka brzydko wygląda
ogólnie to 3/10 sad.gif
nrm
bardzo słabe, "lustro" w grafikach źle wykonane. 1/10
Kreton
Ok, ale nie wiem dlaczego non - stop słyszę : Temat : Fedora. Ok spoko lay. Nie wiem ale chyba nie istnieje nic innego jak temat Fedora. Oczywiście lay poprawię, wezmę się do roboty.

BTW: Musiałbym być chyba ślepy, żeby nie widzieć różnicy. I proszę nie porównywac tego go natury kretów smile.gif Jak i awatarka smile.gif One naprawdę widzą smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.