<?php require 'logowanie.php'; require 'config_db.php'; $id = $pwcms; if ($_GET['pwcms'] == 'usun_dzial') { include("config_db.php"); if ($login == 'xc732mc') { if ($_POST['UsunDzial'] == '') { $tresc_dzial = "<b>Error</b><P>"; } else { $zapytanie = "DELETE FROM dzialy WHERE $id"; $tresc_dzial = "<b>Dział został pomyślnie usunięty!</b>"; } } else { $tresc_dzial = "<b>Nie jesteś zalogowany</b>"; } } else { if ($login == 'xc732mc') { { $tresc_dzial=''; { $numer_dzialu = $wiersz['id']; $nazwa_dzialu = $wiersz['tytul']; $tresc_dzial .= "$numer_dzialu. $nazwa_dzialu - <a href=usun_dzial.php?pwcms=$numer_dzialu>Usuń dział</a><br>"; } } } else { $tresc_dzial = "<b>Nie jesteś zalogowany!</b><P>"; } } require_once 'szablon.php'; $page = new simpleTemplate(); $page -> loadFromFile('login.tpl'); $page -> addChange('#DZIAL_TITLE#', $title_dzial); $page -> addChange('#DZIAL_DESCRIPTION#', $description_dzial); $page -> addChange('#DZIAL_KEYWORDS#', $keywords_dzial); $page -> addChange('#DZIAL_TYTUL#', $tytul_dzial); $page -> addChange('#DZIAL_TRESC#', $tresc_dzial); $page -> addChange('#DZIAL_NUMER#', $numer_dzial); $page -> addChange('#LOGOWANIE#', $logowanie); ?>
Mam taki kod i wyświetla mi rekord w stylu:
1. Nazwa pierwszego działu - Usuń (link)
2. Nazwa drugiego działu - Usuń (link)
3. Nazwa trzeciego działu - Usuń (link)
4. Nazwa czwartego działu - Usuń (link)
...itd
I teraz po kliknięciu Usuń powinno usunąć mi rekord a nie usuwa i nie wiem co jest zgrane