Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: strona miasta, do kogo sie zwrocic
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
aandrzejek
Witam,
jezeli chcialbym wykonac strone www mojego miasta lub przebudowac istniejaca od dawna nie aktualizowana to do kogo musialbym sie zwrocic ?
do prezydenta ? rady miasta ?
enigma
nigdy się tym nie zajmowałem tongue.gif ale stwórz dobry projekt i idź z konkretnymi propozycjami prosto do prezydenta, bo myślę że z samymi urzędasami będzie Ci się ciężko dogadać aaevil.gif a jak projekt będzie dobry to prezydent chętnie przyjmie party.gif
Pozdrawiam i powodzenia
php programmer
A co to za miasto ?
acztery
Cytat(php programmer @ 27.11.2006, 10:05:50 ) *
A co to za miasto ?

a co zlecenie chcesz koledze z przed nosa zagarnąć
aandrzejek
hmmm.. a jesli powiedzmy pojawia sie problem tego typu, ze popieralem kandydata, ktory teraz przegral wybory hehehe i ten prezydent wie o tym.. snitch.gif
skowron-line
Cytat(php programmer @ 27.11.2006, 10:05:50 ) *
A co to za miasto ?

Las Vegas tylko maja awarie pradu

a powaznie mysle ze do prezydenta ciezko bedzie ci sie dopchac
enigma
aandrzejek co było a nie jest nie pisze się w rejestr tongue.gif
jeśli projekt bedzie naprawdę dobry, a prezydent wie o tym poparciu, nie sądzę żeby odrzucił. I nie zrażaj się jednym niepowodzeniem

Cytat(skowron-line @ 27.11.2006, 11:37:27 ) *
a powaznie mysle ze do prezydenta ciezko bedzie ci sie dopchac
zalezy jakie duże miasto, ale myślę że na pierwsze krótkie spotkanie da się jakoś ugadać, grunt to optymizm exclamation.gif!
kszychu
TAk was czytam i śmiać mi się chce. Przecież za tę stronę jest odpowiedzialny jakiś człowiek (czytaj: bierze za to kasę) i nie sądzę, by pozwolił komuś "mieszać mu w garnuszku".
Poza tym, uważacie, że prezydent, burmistrz czy mer nie ma teraz większych zmartwień niż aktualizacja strony miasta?
enigma
Cytat(kszychu @ 27.11.2006, 11:54:50 ) *
Przecież za tę stronę jest odpowiedzialny jakiś człowiek (czytaj: bierze za to kasę)
jak patrzę na niektóre strony to nie wydaje mi się zeby sie ktoś nimi zajmował,a kolega pisze że nie jest aktualizowana, więc sądzę ze raz ją ktoś zrobił i tak sobie "leży" nie ruszana. Spróbować zawsze może, nikt go za to nie ugryzie. A co do czasu prezydenta, jesli rzeczywiście chce dbac o wizerunek miasta, to strona też jest ważna
darektbg
Witam !
Jeżeli koledze nawet by się nie udało dogadać z władzami, zawsze można zrobić strone "nieoficjalną". tak to było w moim mieście:
Strona oficjalna -> http://www.tarnobrzeg.pl
Strona nieoficjalna -> http://www.tarnobrzeg.net/

Pozdrawiam
Darektbg
php programmer
Cytat
Strona nieoficjalna -> http://www.tarnobrzeg.net/

a na stronie
Cytat
Strona w budowie - Zapraszamy wkrótce!

No to chyba lepsza jest jednak ta oficjalna biggrin.gif
darektbg
Cytat(php programmer @ 27.11.2006, 14:03:18 ) *
No to chyba lepsza jest jednak ta oficjalna biggrin.gif

Ale to tylko chwilowa przerwa ;-)

Pozdrawiam
Darektbg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.