Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skarbówka
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
DANGER
Mam takie pytanie...jezeli mam strone na ktorej jest opcja z wysylaniem smsa na 79XX to jaka jest szansa ze mnie skarbowka za to dopadnie ? rolleyes.gif dodam ze nie mam firmy i nie odprowadzam nic do skarbu panstwa tongue.gif
Czy ktos sie orientuje w tym ? smile.gif
Wykrywacz
Przyznając się na tym forum całkiem duża.
DANGER
to pytanie bylo w trybie przypuszczajacym rolleyes.gif czyli gdybym mial taka stronke rolleyes.gif
Wykrywacz
Gdybyś miał to przyznawanie się na mocno uczeszczanych forach, bylo by krótko mówiąc b. głupie. Naturalnie nie zachęcam cie do popełniania przestępstwa. Wręcz przeciwnie bo skąd wiesz czy na ciebie teraz ktoś nie doniesie.

Pozatym o ile wiem to konkurencja na sieci jest już duża. Jak sądzisz jak szybko konkurencja na ciebie zakabluje...

Sugeruje podarowanie sobie takich wygłupów chyba że masz ochotę posiedzieć za parę groszy.
dr_bonzo
DANGER: zastanow sie co piszesz. Takich porad nie udzielamy. Takich porad sie nie udziela.

Zamykam.
DeyV
A zresztą - odpowiedź jest bardzo prosta.

Pieniądze nie pojawią się w Twoim portfelu automagicznie, tylko wpłyną na konto.
A jeśli wpływać będą regularnie, to ktoś może spytać, jakie jest ich pochodzenie, i dlaczego nie jest to w żaden sposób fakturowane.

Chyba że jest się osobą prywatną, a zarabiane kwoty nie przekraczają jakiegoś tam pułapu - ale na to są już odpowiednie precyzujące to ustawy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.