Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca dla Web Developera (php OOP) Poznań stała
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
marast78
NIEAUKTALNE

powiem krótko super firma, jeszcze lepsza atmosfera, firma dbająca o pracownika, niezła kasa,
nie podam jej nazwy i namiarów tutaj, gdyż muszę być pewien, że osoba, która chciałaby tam pracować zna się na rzeczy, tej oobie podam namiary , gdzie powinna wysłać cv

Praca w Poznaniu, stała żadne umowy zlecenia, zdalna itp. głupoty
żadnych nadgodzin, weekendy wolne

wyższe wykształcenie

UWAGA: Portofilio z mojej strony nie odnosi się do tej firmy!!! I czytajcie uważnie to co napisałem!!
mike
Cytat(marast78 @ 8.12.2006, 17:51:55 ) *
nie podam jej nazwy i namiarów tutaj, gdyż muszę być pewien, że osoba, która chciałaby tam pracować zna się na rzeczy, tej osobie podam namiary, gdzie powinna wysłać cv

A cóż to za tajemnica?
Coś, gdzieś, jakoś, nikomu nie powiem, ...
Jajca jakieś?

Skoro firma jest taka fajna to czemu nie podasz nazwy?

Cytat(marast78 @ 8.12.2006, 17:51:55 ) *
Praca w Poznaniu, stała żadne umowy zlecenia, zdalna itp. głupoty żadnych nadgodzin, weekendy wolne

Przecież to nie jest nawet poważna oferta.
Przenoszę na Hydepark, niech ta głupota zginie w gąszczu innych głupot.
tiraeth
withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif

Super firma, w tym momencie skojarzyło mi się ze wszystkim znanym hasłem super partia, k**** winksmiley.jpg

Brak umów-zleceń, brak umów o dzieło - czyli co? Umowa o pracę na czas nieokreślony? aaevil.gif

A to czy osoba zna się na rzeczy czy nie to chyba już pracodawca decyduje na rozmowie kwalifikacyjnej, podczas której może zadawać pytania z OOP smile.gif

Cytat: "wyższe wykształcenie"
A prawa jazdy kat. B nie wymagają?

Giń temacie Rkingsmiley.png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.