Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [logotyp] stalowe.info
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ydy10
http://www.pracuj.org/seth/logo_stalowe2.jpg

co sadzicie o logu stalowe.info questionmark.gif?

ocencie w skali 1/10
siemakuba
Te budynki fajne, żyjące, żwawe. Szkoda, że mają krzyże na dachu, co od razu rodzi skojarzenie z cmentarzem.

Font - całkiem niezły, ale zrezygnowałbym z powiększania pierwszych liter. No nie wiem czy dobrze gra styl fonta z logotypem (budynki).

Arial bez antyaliasingu ("mieszkańcy mieszkańcom") - porażka, chyba że to tak dopisane i docelowo nie będzie. Jeżeli ten tekst ma zostać koniecznie zmień font.

Ogólne wrażenie niezłe.

pozdr.
tiraeth
"ocencie w skali 1/10" - mogę od zera? :rotfl:

Tak szczerze, to jestem ciekaw czy wiesz co to znaczy logotyp, to po pierwsze, po drugie czy masz to w wersji wektorowej? smile.gif

Typografia do dupy, kolory do dupy, a te krzyże to kojarzą mi się z cmentarzem, chyba, że to właśnie jest to "mieszkańcy mieszkańcom".

1/10
ydy10
do dupy znaczy ze jaka byla by lepsza snitch.gif
envp
Oprócz tych krzyży - ładne!
7/10
ydy10
zdjolem krzyże smile.gif

i wstawiłem na strone

http://stalowe.info

a teraz w całości jak ?
hwao
Według mnie najważniejsze jest czy osobie dla której to było robione się podoba, wszystkim nie da się przecież dogodzić.

IMHO może być
bastek8989
myslalem ze to zwienczenia nagrobkow na poczatku 4/10
ano
Powiem tak: logo za bardzo nie pasuje do tej prostej i bardzo szablonowej strony. Jest ono nawet ciekawe, jednak podpis 'mieszkańcy mieszkańcom' jest zbyt 'rozstrzelony'.
ydy10
szablonowej questionmark.gif
ano
Dokładnie, wygląda jak co druga strona zrobiona na jakimś j-portalu czy czymś takim.
ydy10
hmm to tylko wyglada smile.gif

bo to jest moj autorski "cms" biggrin.gif
ano
Przecież nie twierdzę, że masz stronę na j-portalu: mówiłem tylko, że wygląda ona jak tysiące innych stron na tym systemie "cms".
Seth
Slabiutkie.
Logotyp z zalozenia ma byc czyms co bedzie sie kojarzylo z dana firma czy marka i bedzie unikalne.

Wersja z krzyzami kojarzy mi sie z cmentarzem, albo firma kamieniarska.
Bez krzyzy kompletnie z niczym. W zamierzeniach mialy to byc zapewne bloki ale kiepsko to wyszlo.
Linia pod nimi jest za cienka i niedopracowana.
Kolorystyka ladna.

2/10
Ziels
Cytat(Seth @ 10.12.2006, 21:24:54 ) *
Slabiutkie.
Logotyp z zalozenia ma byc czyms co bedzie sie kojarzylo z dana firma czy marka i bedzie unikalne.

Wersja z krzyzami kojarzy mi sie z cmentarzem, albo firma kamieniarska.
Bez krzyzy kompletnie z niczym. W zamierzeniach mialy to byc zapewne bloki ale kiepsko to wyszlo.
Linia pod nimi jest za cienka i niedopracowana.
Kolorystyka ladna.

2/10

Wyczuwam w tym podstęp - W końcu jest tam "Designed by Seth 2006" snitch.gif

Ale znając zycie to się za dużo telewizji naoglądałem biggrin.gif
Seth
Za duzo biggrin.gif

Nie mam z tym nic wspolnego.
ydy10
jeden Seth sie wylamal i tak niska ocene dal biggrin.gif

chyba bo faktycznie siebie tam zobaczyl ohmy.gif
Seth
Nie tworzmy kolejnych teorii spiskowych biggrin.gif mnie logo po prostu sie nie podoba ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.