Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.beetle.pl Fotografia, Projektowanie stron WWW i Grafika
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
marcinmalek
Witam

Przedstawiam moje najnowsze portfolio

www.beetle.pl
A szczegolnie zapraszam do działow:

Fotografia
Projektowanie stron WWW
Grafika Komputerowa

Moje poprzednie strony byly bardziej utrzymane w ciemnym i "chorym" klimacie. Daleko im bylo do wejscia w komercyjny rynek, gdzie liczy sie czytlenosc, psychologia reklamy i funkcjonalnosc.

Tym razem postanowilem zrobic portfolio, ktore bedzie mialo jakas szate graficzna, ale rowniez aby byla bardziej zachecajaca dla potencjalnych klientow, jak i znacznie bardziej funkcjonalna, lzejsza i przyjazna dla wyszukiwarek (w miare moich mozliwosci HTMLowych i CSSowych)

Pozdrawiam smile.gif
Licze na kreatywna krytyke
Marcin
siemakuba
Podoba się!
Niesztampowy układ ale nie przekombinowany, czytelnie zorganizowany i przejrzysty.
W kod nie zaglądałem.
Prace fajne.

drobne uwagi:
- pod logo powinien być odnośnik prowadzący do strony głównej.
- nie lubię lightbox`a ;)

pozdr.
DeyV
ktoś nie zapłacił rachunków za hosting?
Strona nie dostępna
Lethys
Musze przyznac ze twoja grafika robi wrazenie , co do strony rowniez stoi na wysokim poziomie. Wszystko czytelne i mile dla oka.
my_identify
Strona graficznie stoi na wysokim poziomie, jest jednak wiele niedopracowań. Mam jednak parę uwag:

1) Zmień czcionkę w menu wydaje mi się że "Trebuchet MS" będzie ładny
2) Dla mnie strona jest mało czytelna (fonty są za małe)
3) W kodzie jest niezły bałagan, trzeba nad nim sporo popracować najlepiej napisać od nowa (XHTML + CSS)

Mimo to grafika bardzo mi się podoba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.