Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: które głośniki?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
rapid
Mam dylemat. Zaoszczędziłem troche kasy i chce kupic jakies fajen głosniki do kompa biggrin.gif poczytałem popatrzyłem i z3-e mają wszędzie cool opinie... zdecydowany na ich zakup pojechałem na giełde ale tam zobaczyłem z4-e. z4-e wyglądają o wiele lepiej.. w opisach różnią sie tylko wyglądem, mają te same parametry etc.. nie moge sie zdecydowac które wy byscie wybrali ? ? ? ?
kszychu
Daj linki.
sztosz
JBL tongue.gif

To wszystko zależy od walorów estetycznych, ale mi też bardziej się podobają z4-e. Tylko że jeżeli różnią się jedynie wygładem to czy warto dla troszkę podrasowanego wyglądu więcej płacić?
mike
~rapid do takich rzeczy specjalnie stworzone zstało subforum Komputery i Oprogramowanie.
Więc czemu piszesz na Hydeparku?

Przenoszę.
DeyV
A ja polecam świetny zestaw Genius Home Theater 5.1 - zestaw nie za drogi, bo w tej chwili chodzi za około 345 zł
Są 2 wersje - drewniana wersja wygląda naprawdę świetnie, a jakościowo - lepsze zestawy do kina domowego lub PC widziałem dopiero za kolo 8 - 9 stów, a głębia basu i nawet rozmiary (zestaw waży chyba z 25 KG winksmiley.jpg ) robią niezłe wrażenie.
rapid
już zakupiłem z4 ^^ są boskie piekne fajne i wogóle wyczesane w kosmos polecam bardziej niz z3 bo tamte nie mają regulacji suba w pilocie i... wygląd... uwierzcie że lepiej zapłacic te 50 zł wiecej :]
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.