Cytat
hwao and DeyV: Radziłbym bez Creativów. Mam złe doświadczenia z tą firmą. Ogólnie niska jakość.
Ogolnie bardzo dobrze uargumentowana odpowiedz.
Ja na codzien korzystam z dwoch par sluchawek.
-> Creative EP-630
-> Sennheiser HD555
Obie pary sobie bardzo cenie. Creative - jedne z najlepszych sluchawek dousznych - znakomite do komorek czy playerow Mp3 - przydatne kiedy jest sie w terenie - doskonale izoluja dzwieki z zewn. Mozna sie skupic nad czyms - podpinasz do notebooka i cisza

Jakosc dzwieku tez bardzo dobra jak na pchelki - swietne basy i ogolnie calosc nie do pogardzenia.
Ale my nie o tym.
Przez dlugi czas korzystalem z nausznych sluchawek Phillipsa ale niedawno wyzionely ducha rowniez. Dlugo sie zastanawialem nad kupnem drugich. Kupilem sluchawki za 360 zlotych. Na poczatku myslalem ze to glupota, ale kiedy powedrowalem do sklepu HiFi zmienilem zdanie. Przestrzennosc dzwieku - pojecie dla mnie zupelnie nowe

, znakomite basy ( na czym mi zalezalo ) i swietne wykonanie. Podejrzewam ze nie bedziesz ich mial na glowie przez godzine dziennie

wiec tym bardziej Sennheiser. Sluchawki sa bardzo dobrze dopasowane do glowy - nic nie uwiera czy cos podobnego. Poduszki sa swietnie wykonane, a material mily w dotyku. Otaczaja one cale uszy wiec wrazenie jest swietne :-) Przylacze kablowe jest z jednej strony tak wiec to tez chyba na plus

Kwestie ceny pozostawiam wlasnej ocenie danej osoby - warto gdzie pojechac, posluchac i sprawdzic co sa warte sluchawki za taka cene - oczywiscie Sennheiser robi tez tansze sluchawki niz 360 zlotych

Np HD365

Przewodowosc i nie - zlacza tych sluchaweczek sa swietnie wykonane - tam gdzie jest zamontowany kabel w sluchawkach jest metalowa obwodka - do srodka nie zagladalem

Wykonanie jacka tez pierwsza klasa. Osobiscie uwazam sie ze sluchawki bez ogona nie zapewnia takiej jakosci jak przewodowe. Latwo to zauwazyc - nie ma audiofilskich sluchawek bezprzewodowych
Radze sie zastanowic nad jakimis przewodowymi badz nie pelnymi Sennheiserami a gwarantuje ze nie bedziesz zalowal ani zlotowki wydanej na nie.