Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niepoprawny formularz....
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
woj_tas
Witam.
Otóż mam pytanie.....;]
Zapisałem kiedyś swój adres email do list newslettera pewnej strony. Przysyła mi teraz po 4 maila dziennie , dlatego też postanowiłem się wypisać.... I tu własnie napotkałem problem. Otóż formularz do wyrejestrowania jest dodatkowo obslugiwany przez javascript (prosta funkcja sprawdzająca poprawność adresu email). Nie wiem jakim cudem, kiedyś sie zapisałem, a teraz nie mogę się wypisać! Skrypt javy sprawdza bowiem składnie podanego emaila i wyrzuca błąd po wpisaniu adresu z kropką przez znakiem małpy (to.ja@strona.com).
Łatwym sposobem byłoby tutaj wyłączenie javy na stronie .... i tu tez jest problem... Formularz jest tak skonstruowany iż bez obłsługi javy nie można go wysłać (nie ma przycisku submit;D).
I stąd własnie moje pytanie:
czy jest dozwolone (tzn czy nie bedzie potraktowane jako próbe włamania) wyslanie formularza z wlasnej strony tak abym mógł sie wypisać.....

pozdrawiam;]
nasty
proste: dodaj adres tego newslettera jako spam w filtrze spam w skrzynce winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.